search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 12:25
MENU CLOSE

Ετοιμάζουν ακροδεξιό κόμμα

06.10.2021 07:30
«Δεν διαφέρει τελικά από του ψεκασμένους και τρολ» - Μπογδάνος κατά Κασιμάτη  - Media

Μια του ακροδεξιού, άλλη μια του άλλου ακροδεξιού, θα έρθει και η σειρά του… τρίτου.

Τρεις λένε είναι οι βουλευτές -μαζί με τον Μπογδάνο– που φλερτάρουν με την ιδέα να φτιάξουν κόμμα στο δεξί άκρο της ΝΔ, προφανώς για να εμφανιστούν στις εκλογές με το σύστημα της απλής αναλογικής. Να περιμένουμε λοιπόν μία ακόμα αφορμή από κάποιον νεαρό βουλευτή – οποίος έχει εξαφανιστεί από τα τηλεοπτικά παράθυρα προφανώς με άνωθεν κυβερνητική εντολή – και στη συνέχεια έναν τρίτο, που είναι σε ιδεολογική και πολιτική ταύτιση με τον διαγραφέντα βουλευτή.

Ποιος είπε ότι θα πάμε έτσι μέχρι τις εκλογές; Θα εμφανιστούν σχήματα της άκρας δεξιάς και όχι μόνο ένα.

Το «όχι» του Πατριάρχη

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, έστειλε στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο προκειμένου να βολιδοσκοπήσει και να ζητήσει από τον Πατριάρχη να δώσει το OK ώστε ένας εκ των Μητροπολιτών Διδυμοτείχου, Σερρών, Αργυροκάστρου να είναι υποψήφιος για την εκλογή Μητροπολίτη στο Περιστέρι.

Σημειώνεται πως αυτές οι τρεις Μητροπόλεις ανήκουν στις λεγόμενες των Νέων Χωρών.

Ο Βαρθολομαίος, έκοψε το μεταθετό- και δεν ήταν η πρώτη φορά- δυσαρεστώντας τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο αλλά και την Ιερά Σύνοδο. Μάλιστα μαθαίνω ότι ο Πατριάρχης δεν εισάκουσε, ούτε την παράκληση που του έγινε από ανώτερο κυβερνητικό παράγοντα.

Μπορεί κανείς να πει, ότι παρά τις δημόσιες τοποθετήσεις που γίνονται κατά καιρούς οι σχέσεις Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας με το Πατριαρχείο, είναι οι χειρότερες δυνατές.

Και αυτό, δεν οφείλεται στον Ιερώνυμο.

Διαβάστε επίσης:

Επενδυτής τα ‘χει… 300 για τη ΔΕΗ

Η μπίλια στο Ελληνικό

Φρεγάτες και γαλλικά φράγκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 12:25