search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:47
MENU CLOSE

Παραδοχή Οικονόμου για την διαχείριση της πανδημίας: «Τα μηνύματα που δίναμε ήταν ενίοτε αντιφατικά» (Video)

07.10.2021 12:21
maska_new

Την παραδοχή ότι σε πολλά ζητήματα για την διαχείριση της πανδημίας η κυβέρνηση έστελνε αντιφατικά μηνύματα έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» κι αναφερόμενος στα μέτρα που ανακοινώθηκαν χτες για τους εμβολιασμένους, είπε ότι ήταν επιβεβλημένα γιατί ενίοτε το μήνυμα που δινόταν με τους περιορισμούς για τους πλήρως εμβολιασμένους και τα τοπικά lockdown ήταν αντιφατικά.

«Αυτοί που έχουν εμβολιαστεί πρέπει να πάρουν πίσω της ζωή τους», δήλωσε κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και επανέλαβε ότι δεν πρέπει να εκπέμπουμε μηνύματα που μπερδεύουν τον κόσμο ή είναι αντίθετα με την κοινή λογική, φέρνοντας σαν παράδειγμα τα μέτρα για τα οδοντιατρεία, τα οποία διορθώθηκαν βέβαια άμεσα.

Ο κ. Οικονόμου, τόνισε ότι η ανακοίνωση των μέτρων δε σημαίνει ότι τελειώσαμε με τον κορωνοϊό και η επισήμανση αυτή είναι ένα «καμπανάκι» κυρίως για τους ανεμβολίαστους οι οποίοι αρκεί να ρίξουν μια ματιά στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ για να πειστούν.

Διαβάστε επίσης:

Μεσσηνία: Έβγαλαν το οξυγόνο από 85χρονη για να την αναγκάσουν να τους πει που ήταν τα λεφτά της

Σεισμός στην Κρήτη: 4.000 τα μη κατοικήσιμα σπίτια

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Απαγορευτικό απόπλου σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά λόγω ισχυρών ανέμων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09