search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 23:49
MENU CLOSE

Οι αλλαγές Πλεύρη «στην επιτροπή Τσιόδρα»

08.10.2021 09:06
Tsiodras_new

Η αλήθεια είναι ότι αλλαγές στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων που συμβουλεύει το υπουργείο Υγείας έχουν γίνει. Όχι τόσο στα πρόσωπα, όσο στη δομή και την αξιοποίησή της.

«Τα μέλη μένουν τα ίδια πλην ενός του καθηγητή Θεοκλή Ζαούτη, ο οποίος τοποθετήθηκε Πρόεδρος του ΕΟΔΥ. Η Επιτροπή δεν πρόκειται εφεξής να απαντά σε ερωτήσεις, αλλά όλα τα ερωτήματα θα υποβάλλονται στο Υπουργείο Υγείας το μόνο υπεύθυνο να δίνει απαντήσεις», γράφει ο Βηματοδότης.

«Η επιτροπή θα μπορεί να «κοκκινίζει» περιοχές ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο αλλά δεν θα επιβάλλει μέτρα. Τέλος θα συντάσσει τον επιδημιολογικό χάρτη, όπως έκανε έως τώρα με υπεύθυνος τόσο τον Σωτήρη Τσιόδρα, όσο και την Παγώνα Λάγιου, Αναστασία Κοτανίδου καθώς και τους κκ. Σύψα, Παρασκευή, Χατζηχρήστου και άλλους», συμπληρώνει το ρεπορτάζ της στήλης.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος ενημέρωσε τον Μητσοτάκη για τη σύγκρουση Δένδια – Μπογδάνου

Στήριξη Λατινοπούλου σε Μπογδάνο: «Οι αντικομμουνιστικές απόψεις πρέπει να λέγονται χωρίς συνέπειες»

Διαγραφή Μπογδάνου: Ο Κυρανάκης περιμένει «εξηγήσεις» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42