search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:19
MENU CLOSE

Διαγραφή Μπογδάνου: Ο Κυρανάκης περιμένει «εξηγήσεις» (Video)

06.10.2021 09:36
kyranakis_new

Αίσθηση προκαλεί η θέση περί εξηγήσεων για τη διαγραφή Μπογδάνου που εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Κληθείς να σχολιάσει τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τη Νέα Δημοκρατία μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις στη Βουλή και το θερμό επεισόδιο με τον Νίκο Δένδια, ανέφερε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι περιμένει εξηγήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Είναι μια απόφαση του πρωθυπουργού και θεωρώ ότι τις επόμενες ώρες και πιθανότατα μέρες, θα υπάρξουν εξηγήσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κυρανάκης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανέφερε συγκεκριμένα για τη διαγραφή Μπογδάνου: «Είναι μια απόφαση του πρωθυπουργού. Θεωρώ ότι τις επόμενες ώρες και πιθανότατα μέρες, θα υπάρξουν εξηγήσεις για αυτή την κίνηση, είναι η πρώτη διαγραφή που γίνεται αυτά τα δύο χρόνια».

Δείτε το βίντεο στο 1.18.00

«Πρέπει και θα φαντάζομαι πως σύντομα, θα δοθούν εξηγήσεις, από όλες τις πλευρές», επέμεινε ερωτηθείς από ποιον… περιμένει εξηγήσεις κι επιπλέον εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι το γεγονός θα συζητηθεί και σε επίπεδο κοινοβουλευτικής ομάδας. «Με κομματικό κόστος λέει την άποψή του. Η άποψή του συνοδεύτηκε από μια διαγραφή, αυτό έχει κομματικό κόστος για τον ίδιο» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Μπογδάνος: Τα αιχμηρά σχόλια για την διαγραφή του – Τι έγραψαν Τατσόπουλος, Κουμουτσάκος, Μαλέλης και άλλοι

Παπανδρέου: Δεν στηρίζει υποψήφιο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Συνεχίζεται η κόντρα Πλεύρη – Σκέρτσου για την διαχείριση της πανδημίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:17