search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 06:55
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Με την τρίτη δόση εμβολιάζεται η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

08.10.2021 08:56
sakellaropoulous_new

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα μεταβεί σήμερα στις 2:00 το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός» προκειμένου να της χορηγηθεί η τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου στις 27 Δεκεμβρίου του 2020 από όπου και το σχετικό βίντεο.

Αρχίζει η «ελευθερία των εμβολιασμένων»

Ιδιαίτερα κρίσιμες για την πορεία της πανδημίας είναι οι επόμενες δυο εβδομάδες καθώς η κυβέρνηση επέλεξε να εφαρμόσει το νέο σχέδιο της «ελευθερίας των εμβολιασμένων» αντί να φέρει στοχευμένα μέτρα για την αύξηση του εμβολιασμού και της προστασίας των ανεμβολίαστων.

Η υλοποίηση αυτού του προγράμματος το οποίο ξεκινάει από αύριο το πρωί ενδέχεται να διχάσει ακόμα περισσότερο την κοινωνία ενώ πολλοί φοβούνται ότι μπορεί να προκληθούν και εντάσεις στα μέρη όπου θα απαγορεύεται η είσοδος στους ανεμβολίαστους.

Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το κόστος που μπορεί να έχει αυτή επιλογή ιδιαίτερα στην Βόρεια Ελλάδα όπου και καταγράφονται τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεμβολίαστων και επισημαίνουν ότι με αυτά τα μέτρα δεν αποκλείεται να παγιωθεί το μεγάλο ποσοστό των πολιτών που δεν θέλουν να εμβολιαστούν.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος ενημέρωσε τον Μητσοτάκη για τη σύγκρουση Δένδια – Μπογδάνου

Στήριξη Λατινοπούλου σε Μπογδάνο: «Οι αντικομμουνιστικές απόψεις πρέπει να λέγονται χωρίς συνέπειες»

Διαγραφή Μπογδάνου: Ο Κυρανάκης περιμένει «εξηγήσεις» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 06:53