search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:07
MENU CLOSE

«Κράσαραν» πάλι Facebook και Instagram

08.10.2021 22:34
Ιnstagram: Ξεχάστε όσα ξέρατε – Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές - Media

Προβλήματα αντιμετωπίζει ξανά το Instagram, με χρήστες σε όλο τον κόσμο να αναφέρουν ότι δεν ανανεώνεται η ροή, αλλά ούτε μπορούν να δουν stories και αναρτήσεις ακολούθων τους.

Λίγες μέρες μετά το μεγάλο «κρασάρισμα» που έφτασε περίπου τις 7 ώρες, προβλήματα παρουσιάζονται πάλι κατά κύριο λόγο στο Instagram, αλλά και στο Messenger.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες τα προβλήματα δεν είναι τόσο σοβαρά και αποκαθίστανται σταδιακά.

Ο εξειδικευμένος ιστότοπος Downdetector, που παρακολουθεί συστηματικά τα τεχνικά προβλήματα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, έδειξε ότι υπήρχαν περισσότερα από 36.000 περιστατικά ανθρώπων που ανέφεραν προβλήματα με το Instagram σήμερα. Υπήρχαν επίσης περισσότερα από 800 αναφορές για προβλήματα με το Messenger, την πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook.

Ο Downdetector παρακολουθεί μόνο τις διακοπές λειτουργίας συγκεντρώνοντας αναφορές κατάστασης από σειρές πηγών, συμπεριλαμβανομένων σφαλμάτων που υποβάλλονται από χρήστες στην πλατφόρμα του. Η διακοπή μπορεί να έχει επηρεάσει μεγαλύτερο αριθμό χρηστών

Διαβάστε επίσης:

ΟΟΣΑ: Συμφωνία για φόρο 15% στις πολυεθνικές

Κορωνοϊός – Moderna: 1 δις δόσεις εμβολίου σε φτωχές χώρες το 2022

Ομογενή προτείνει ο Μπάιντεν για πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09