search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:30
MENU CLOSE

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η απεργία-αποχή της ΑΔΕΔΥ για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

08.10.2021 22:21
panekpaideutiko3

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η απεργία-αποχή της ΑΔΕΔΥ.

Άμεσα εκτελεστή η απόφαση με 3.000 ευρώ ποινή για κάθε παράβαση.

Στο twitter η Υπουργός Παιδείας έγραψε :«Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε από το Δικαστήριο η απεργία της ΑΔΕΔΥ, μέσω της οποίας συνδικαλιστικές οργανώσεις της εκπαίδευσης καλούσαν σε συνέχιση της απεργίας από κάθε αξιολόγηση. Συνεχίζουμε για ένα καλύτερο σχολείο, αυτό που αξίζουν τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτικοί μας».

Για «ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη» κατηγορεί η ΔΟΕ την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, αναφερόμενη στην έφεση που άσκησε επί της πρωτόδικης απόφασης η υπουργός Νίκη Κεραμέως ζητώντας να ικανοποιηθεί το σύνολο των απαιτήσεων της αγωγής που είχε καταθέσει σε βάρος των τεσσάρων εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΟΙΕΛΕ-ΠΟΣΕΕΠΕΑ).

Η έφεση του υπουργείου επί της αποφάσεως του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία εκρίθη παράνομη η απεργία αποχή των εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ από την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας, μετά την αγωγή του υπουργείου Παιδείας και θα εκδικασθεί τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι

Διαβάστε επίσης:

Αλλάζουν όλα σε εστίαση και ψυχαγωγία με τα νέα μέτρα – Σαρωτικοί έλεγχοι

Καρκίνος του μαστού: 15 μύθοι που πρέπει να ξεδιαλύνετε

Αφγανιστάν: Το ISIS-K ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό στο τζαμί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:30