search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:15
MENU CLOSE

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Στιγμές ευτυχίας μετά τον γάμο (photos)

12.10.2021 16:02
maravegias-sotiropoulou-new

Σε ένα πολύ κλειστό γάμο έζησαν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους στην Ύδρα η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας όπου παρουσία 10 καλεσμένων παντρεύτηκαν με πολιτική γάμο.

Το ταιριαστό ζευγάρι σύμφωνα με φωτογραφίες του protothema.gr βρίσκεται ακόμα στο νησί και το πρωί πήγε στο δημαρχείο όπου στεγάζεται η Ιερά Μονή για να τακτοποιήσει τα διαδικαστικά του πολιτικού γάμου και να υπογράψει. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής έλαμπαν από ευτυχία και ήταν πιασμένοι χέρι χέρι.

maravegias_swtiropoulou3
maravegias_swtiropoulou2

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τέσσερα χρόνια και, όπως έχει αποκαλύψει η ηθοποιός, μπορεί να μην ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά ήταν σίγουρα μια δυνατή σχέση που έπρεπε να ζήσουν και οι δυο:

«Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά γιατί γνωριζόμασταν ήδη. Έχουμε αρκετούς κοινούς φίλους και είχαμε βρεθεί στην ίδια παρέα. Την πρώτη φορά που βγήκαμε οι δυο μας, ούτε εγώ ούτε εκείνος είχαμε στο μυαλό μας ότι θέλαμε να εξελιχθεί σε έρωτα η γνωριμία μας. Μας έδεσε όμως κάτι αυτόματα και μετά από μία εβδομάδα ήμασταν μαζί. Έπειτα από δέκα ημέρες ζήσαμε κιόλας μαζί και πλέον έχουν περάσει τέσσερα χρόνια. Κατά κάποιον τρόπο, ήταν γραφτό να συναντηθούμε».

Για τον γάμο τους η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε μια απλή και ταυτόχρονα σικ μπομπονιέρα, η οποία αποτελούνταν από ένα μπεζ πουγκί δεμένο μ ένα ματσάκι από λεβάντες, ενώ ως δώρο στους καλεσμένους δόθηκε και από ένα γλαστράκι με το φυτό ανθούριο και μια κάρτα «Ευχαριστούμε πολύ. Κωστής & Τόνια» με καλλιγραφικά γράμματα.

mpomponieres-maravegias2

Διαβάστε επίσης:

GNTM-Άγγελος Μπράτης: Την πρώτη χρονιά είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή (Video)

Μαρία Τζομπανάκη: Έχω φτιάξει το μνήμα μου από το 1999 (Video)

Επικό τρολάρισμα του Έλον Μασκ στον… φτωχότερο Τζεφ Μπέζος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:08