search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:45
MENU CLOSE

Μαρία Τζομπανάκη: Έχω φτιάξει το μνήμα μου από το 1999 (Video)

12.10.2021 12:01
maria-tzompanaki

Για την τελευταία της επιθυμία μίλησε η Μαρία Τζομπανάκη, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι έχει φτιάξει το μνήμα της από το 1999.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την «Καλλιόπη», την ηρωίδα που ενσαρκώνει στο σίριαλ «Σασμός», αλλά και την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη, και τη μεγάλη αγάπη της για το νησί.

Η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει φροντίσει ήδη από το 1999 για την τελευταία της κατοικία στην αγαπημένη της πατρίδα.

«Πάντα στην Κρήτη είμαι εγώ. Όπου και να πάω η Κρήτη είναι η αναφορά μου κι εκεί θα θαφτώ. Εκεί θα τελειώσω τη ζωή μου. Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί, πουθενά αλλού» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας:

«Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου. Είναι το μόνο σπίτι που ξέρουμε πού θα καταλήξουμε. Θέλω να είναι εκεί. Θέλω να κοιτάζω τον Ψηλορείτη σε ένα σημείο, στα μέρη της μάνας μου, στον Μυλοπόταμο» συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Επικό τρολάρισμα του Έλον Μασκ στον… φτωχότερο Τζεφ Μπέζος

Λάκης Γαβαλάς: Εγώ αντέχω χωρίς σεξ, το σεξ δεν αντέχει χωρίς εμένα (video)

Αιμίλιος Χειλάκης: Σιχαίνομαι τον Ακύλα Μεγαρίτη – Έχω υπάρξει αλαζονικός, βίαιος, απωθητικός (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:41