search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:37
MENU CLOSE

GNTM-Άγγελος Μπράτης: Την πρώτη χρονιά είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή (Video)

12.10.2021 14:31
mpratis_new

Σε μια προσωπική εξομολόγηση για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την πρώτη χρονιά προβολής του GNTM προχώρησε ο Άγγελος Μπράτης.

Συγκεκριμένα ο κριτής του GNTM, το πρωί της Τρίτης, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι είχε κατάθλιψη και πως έπαιρνε αγωγή.

«Η πρώτη χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μένα. Καταρχάς εγώ ήμουν πάντα ένας άνθρωπος των backstage, δεν είχα εμφανιστεί ποτέ. Ήμουν λίγο δύσκολος και με τα περιοδικά, όσοι με ξέρουν ήμουν πάντα πολύ διακριτικός. Γενικά ήταν δύσκολη η πρώτη μου χρονιά. Αυτό δεν το έχω ξαναπεί, έχουν περάσει και τέσσερα χρόνια. Νομίζω ότι έχω αποδείξει ότι μπορώ να κάνω αυτό που κάνω», τόνισε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης από το πλατό της το πλατό της εκπομπής «Breakfast@Star» όπου βρέθηκε.

«Είχε συμπέσει τότε με ένα total burn out που είχα στα 40 μου… Δεν μπορούσα να διασχίσω τον δρόμο τόσο πολύ. Έπαθα burn out, κάηκε ο εγκέφαλος. Όλο το σύστημα κάηκε. Και ταυτόχρονα ενώ είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή, έγινα διάσημος σε όλη την Ελλάδα. Έπρεπε να το διαχειριστώ και έβλεπα την εικόνα μου στην τηλεόραση και να μην με αναγνωρίζω», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο κριτής του GNTM και κατέληξε:

«Είχα πάρει πάρα πολλά κιλά, δεν μιλούσα, δυσκολευόμουν πολύ, ωστόσο τα κατάφερα και είμαι αυτός που είμαι τώρα. Έκανα πολλή δουλειά με τον εαυτό μου και θεωρώ ότι μου έκανε πάρα πολύ καλό. Με βοήθησε το GNTM. Με βοήθησε να βγαίνω από το σπίτι μου».

Τέλος, ο Άγγελος Μπράτης μίλησε ακόμη για την σχέση του με την μητέρα του αλλά και για το φετινό GNTM.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Τζομπανάκη: Έχω φτιάξει το μνήμα μου από το 1999 (Video)

Επικό τρολάρισμα του Έλον Μασκ στον… φτωχότερο Τζεφ Μπέζος

Λάκης Γαβαλάς: Εγώ αντέχω χωρίς σεξ, το σεξ δεν αντέχει χωρίς εμένα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:37