search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:51
MENU CLOSE

Κορωνοϊός-Βασιλακόπουλος για ημερήσιους θανάτους: «Για κάποιο λόγο θεωρούμε “ok” τους 40 νεκρούς»

12.10.2021 08:47
asthenis_new

Τον προβληματισμό του για το ρυθμό των εμβολιασμών αλλά και το γεγονός ότι πλέον ενοχλεί ιδιαίτερο ο καθημερινά μεγάλος αριθμός των νεκρών λόγω κορωνοϊού εξέφρασε ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο καθηγητής, χαρακτήρισε μύθευμα ότι ο αριθμός των πολιτών που έχουν νοσήσει -περί τις 600.000, μπορεί να προσμετρηθεί στον αριθμό των εμβολιασμένων πολιτών.

Όπως εξήγησε, εκείνος που νόσησε τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2020 έχει τώρα μια πολύ μικρή ανοσία, μια πολύ μικρή κάλυψη και πρέπει να εμβολιαστεί.

«Στην Ελλάδα επιλέξαμε να μην ακολουθήσουμε τα ευρήματα της επιστήμης και να ρισκάρουμε να φτάσουμε προς τα εκεί (το τείχος ανοσίας) με μεγάλο ποσοστό νόσησης και άρα μεγάλο αριθμό θανάτων», σημείωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Θ. Βασιλακόπουλος πρόσθεσε επίσης ότι για κάποιο λόγο έχει γίνει αποδεκτό από την ελληνική κοινωνία ότι κατά μέσο όρο έχουμε 2.000 διαγνωσμένα νέα κρούσματα και 30 με 40 θανάτους την ημέρα.

 «Δηλαδή, θεωρούμε ότι 40 νεκροί είναι οκ», τόνισε ο καθηγητής.

Διαβάστε επίσης:

Διόνυσος: Μυστήριο με ύποπτο φάκελο που περιείχε άγνωστη σκόνη – Συναγερμός σε αστυνομία και πυροσβεστική

Θεσσαλονίκη: Νεκρός σε ρέμα 27χρονος – Τον αναζητούσαν από τον Μάιο

ΕΟΔΥ: Τα σημεία για να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:51