search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:40
MENU CLOSE

Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση των Active Member (Photos/video)

13.10.2021 13:29
ACTIVEMEMBER1

Μία από τις φειδωλές εμφανίσεις τους στην τηλεόραση, κάνουν σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου στις 23.00 οι Active Member στο «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ1.

Στο πλατό της εκπομπής οι τηλεθεατές, που θα επιλέξουν την εκπομπή για την ψυχαγωγία τους, θα παρακολουθήσουν μια ακόμη ευτυχή στιγμή, αφού οι κάμερες έχουν καταγράψει μια συνάντηση που γκρεμίζει μουσικά στερεότυπα.

Διότι η low bap σκηνή συναντά την κρητική λύρα του δεξιοτέχνη Γιώργου Νικηφόρου Ζερβάκη και το «Λαβωμένο Ξωτικό» θα παίξει «Κορώνα Γράμματα». Αυτά για αρχή.

Η πορεία, ανάλογη, εξόχως ενδιαφέρουσα. Σε μια απροσδόκητη μουσική εκτέλεση του εμβληματικού «Φυσάει κόντρα» όλη η μπάντα της εκπομπής συνοδεύει στην ερμηνεία τον Μιχάλη Μυτακίδη και παίρνει άλλη διάσταση και με την ιδιαίτερη φωνή της Sadahzinia, κατά κόσμο Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα που ασχολήθηκε με το hip hop στην Ελλάδα και από το 2003 επίσημο μέλος των Active Member.

Το τραγούδι «Νεοέλληνας» του αξέχαστου Τζίμη Πανούση, που για πολλούς σημάδεψε μια ολόκληρη περίοδο, ξαναζωντανεύει στο «Μουσικό Κουτί» με τον Μιχάλη Μυτακίδη.

Ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, παιδί της παράδοσης και ανήσυχος δημιουργός του σύγχρονου τραγουδιού, που τολμά να πειραματιστεί δημιουργώντας το προσωπικό του ύφος στη μουσική, κερνάει ταξίδι στην Κρήτη.

Ξεκινά με το ριζίτικο «Σε ψηλό βουνό» και… ανεβάζει στροφές  με  το παραδοσιακό «Μαδάρες μου Χανιώτικες».

Στο Jukebox της εκπομπής η ατμόσφαιρα εξελίσσεται σε διονυσιακή καθώς οι  B.D. Foxmoor και  Sadahzinia με τη «Λευκή Καταιγίδα», «ταξιδεύουν» με συντροφιά την κρητική λύρα στα ριζίτικα και στα «Λόγια και τα χρόνια» του Γιάννη Μαρκόπουλου και εισάγουν με απρόσμενο τρόπο στο σύμπαν του  Μάρκου Βαμβακάρη με ιδιαίτερη εκτέλεση του «Χαράματα η ώρα τρεις, θα ’ρθω να σε ξυπνήσω». Αυτό δεν χάνεται…

Για ό,τι συμβεί από τις 23.00 και μέχρι τη 01.00 τη νύχτα στην ΕΡΤ1 την… ευθύνη φέρουν ακέραια ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ρένα Μόρφη και τα υπόλοιπα μέλη της μουσικής οργάνωσης «Μουσικό κουτί».

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Ο αστυνόμος Κουράκος εξομολογείται τον έρωτά του (Video)

Τηλεθέαση – Η μάχη των πρωινών: Ποιος βγαίνει νικητής

Ένα βήμα πριν από το πιεστήριο το περιδικό «Rolling Stone» – Σε 45 ημέρες στα περίπτερα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:40