ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:58
MENU CLOSE

Τσιτσιπάς: Έξαλλος και άλλος αντίπαλος του, που έχασε – «Σου μιλάει ο πατέρας σου» του είπε (Video)

13.10.2021 16:20

Φαίνεται ότι οι αντίπαλοι που χάνουν από τον Στέφανο Τσιτσιπά, έχουν βρει τρόπο να απαλύνουν την ήττα τους. Διαμαρτύρονται συνεχώς (άδικα ή όχι δεν το ξέρουμε) και λένε ότι ο Τσιτσιπάς παίρνει συνέχεια οδηγίες από τον πατέρα του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.


Ο Φάμπιο Φονίνι ο οποίος έχασε από τον Τσιτσιπά ακολούθησε και εκείνος αυτήν την τακτική. Όταν οι δυο αντίπαλοι πήγαν προς το φιλέ για να δώσουν τα χέρια και να συγχαρεί ο ένας τον άλλον, ο Ιταλός εκνευρισμένος είπε: «πάντα μιλάει ο πατέρας σου και το ξέρεις καλύτερα από μένα», με τον Ελληνα τενίστα να του απαντά: «Πώς μπορώ να τον ακούσω από την άλλη άκρη του court;».


Βέβαια στο πρώτο σετ του Indian Wells που ο Ιταλός ήταν μπροστά ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε για τον πατέρα του Τσιτσιπά. Όταν όμως στο δεύτερο σετ η κατάσταση άρχισε να αλλάζει, τότε ο Φονίνι άρχισε την γκρίνια. Μάλιστα διαμαρτύρονταν συνεχώς στον διαιτητή για το γεγονός ότι ο Τσιτσιπάς μιλούσε στην διάρκεια του αγώνα, ενώ ζήτησε να δεχτεί και ποινή ο Τσιτσιπάς για coaching από τον πατέρα του, κάτι που δεν έγινε.

Διαβάστε επίσης:

Διπλώματα οδήγησης: Τι αλλάζει με το νέο νομοσχέδιο

Squid Game: Έσπασε όλα τα ρεκόρ του Netflix – Κορυφή τηλεθεάσεων για τον πρώτο μήνα

Βόρεια Κορέα: Στρατιωτική επίδειξη υπό το βλέμμα του Κιμ – Στρατιώτες σπάνε τούβλα και ξαπλώνουν σε σπασμένα γυαλιά (Video)

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50
Exit mobile version