search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 03:40
MENU CLOSE

Προκλητικός Άδωνις κατά υγειονομικών που τον αποδοκίμαζαν – Τους αποκάλεσε «κάφρους» – «Άντε πηγαίνετε να κάνετε καμιά δουλειά»

30.04.2024 16:11
ADONIS-LESVOS-12

Στην τελετή των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, παραβρέθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, με εργαζόμενους των δημόσιων δομών υγείας της Λέσβου και μέλη του Εργατικού Κέντρου, να τον αποδοκιμάζουν, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητική πολιτικής.

Οι εργαζόμενοι που διαμαρτύρονταν ήταν μόλις λίγα μέτρα μακριά από τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο βρισκόταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν σχηματίσει κλοιό για να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν.

Ο Υπουργός ήταν ιδιαίτερα προκλητικός στον λόγο του, καθώς με απαξιωτικό τρόπο αναφέρθηκε στους εργαζόμενους που διαμαρτύρονται λέγοντας ότι δεν εκπροσωπούν κανέναν.

«Δεν είναι σωστό να φωνάζετε την ώρα που διαβάζεται η ευχή από τους ιερείς. Δεν μπορείτε να λέτε «ου», είναι βλάσφημο. Μεγάλη Τρίτη, Φωνή στην ελληνική δημοκρατία δεν έχετε μόνο εσείς, έχουμε και εμείς. Δεν είστε μόνο εσείς εκλεγμένος, είμαι και εγώ που έχω πάρει 68.000 σταυρούς» είπε ο υπουργός Υγείας εν μέσω διαμαρτυριών.

«Αντί να κάνετε αυτά τα καφριλίκια, αν θέλει ένας από εσάς να έρθει να μιλήσει, αν έχετε τα κότσια ελάτε εδώ. Σήμερα έχετε έρθει εδώ να διαμαρτυρηθείτε και να φωνάζετε σαν τους κάφρους, σε τι πράγματα, στα εγκαίνια του νέου κτηρίου του ΕΚΑΒ. Δεν σας φοβόμαστε καθόλου, είστε μία χούφτα, δεν εκπροσωπείτε κανέναν» τόνισε αναφερόμενους στους υγειονομικούς.

Όπως μεταδίδει το stonisi.gr, στην πρόκληση Γεωργιάδη ότι κανείς από τους εργαζόμενους που διαμαρτύρονται δεν τολμά να μιλήσει απάντησαν οι διαδηλωτές και η γνωστή γιατρός και στέλεχος της παράταξης Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών Ζήνα Κακναβάτου πήρε το λόγο. Μεταξύ άλλων σημείωσε, ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι κάφροι όπως είπε ο Υπουργός αλλά δεν αντέχουν άλλο την απαξίωση της Δημόσιας Υγείας με στρατιώτες οδηγούς ΕΚΑΒ, ελλείψεις στα νοσοκομεία, ελλείψεις ακτινολόγων στα Κέντρα Υγείας και τόσα άλλα.

Η απάντηση του Υπουργού ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, παραδεχόμενος ότι υπάρχουν ελλείψεις στα νοσοκομεία, όμως είπε ότι αυτό συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη και αναζητούνται λύσεις. Συνέχισε να είναι προκλητικός και στο τέλος της ομιλίας του λέγοντας στους εργαζόμενους «Άντε πηγαίνετε να κάνετε καμιά δουλειά».

Διαβάστε επίσης

Κουτσούμπας: «Να εκφραστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια απέναντι στη ΝΔ στις προσεχείς Ευρωεκλογές»

Ο Μαρινάκης κάλυψε πλήρως τον Βαρτζόπουλο: «Δεν είχε καμία διάθεση να υποτιμήσει τις γυναίκες»

Κεχαγιά: «Η εξαγορά της ποινής επανήλθε από τον κ. Φλωρίδη που συνεχίζει να ψεύδεται» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19