search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:57
MENU CLOSE

Κουτσούμπας: «Να εκφραστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια απέναντι στη ΝΔ στις προσεχείς Ευρωεκλογές»

30.04.2024 14:53
koutsoubas-vouli

Να εκφραστεί στην κάλπη του Ιουνίου η δυσαρέσκεια απέναντι στη ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο Δημήτρης Κουτσούμπας και αμφισβητώντας το κυβερνητικό αφήγημα, υποστήριξε πως «δεν κρίνεται το πόσο σταθερό είναι το πολιτικό σκηνικό». 

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ «το κρίσιμο είναι να εκφραστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια απέναντι στην ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ που έχουν ως ευαγγέλιο την πολιτική της ΕΕ. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη στήριξη του ΚΚΕ». Άρτι αφιχθείς από την περιοδεία του σε ΗΠΑ και Καναδά, είπε, «αυτό το μήνυμα μεταφέραμε και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Νομίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού, βλέποντας τα ελληνικά media, πως τα προβλήματά μας είναι το ποιος θα πάει στις εκκλησίες, το ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται το “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”. Όμως τα πράγματα είναι ποιο σοβαρά».

Αναφερόμενος στο συζητούμενο νομοσχέδιο επεσήμανε ότι η κυβέρνηση κάνει τη Δικαιοσύνη ακόμη πιο εχθρική και απρόσιτη, ενώ σχολίασε και την απόφαση για το Μάτι λέγοντας: «Ατομική ευθύνη και πάλι.  Εξαντλεί την απόδοση ευθυνών σε υπηρεσιακούς παράγοντες και με μικρές ποινές, αφήνοντας στο απυρόβλητο τους υψηλά υφιστάμενους και τους πολιτικούς». 

Διαβάστε επίσης:

Αποπομπή Βαρτζόπουλου ζητούν ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας

Ο Μαρινάκης κάλυψε πλήρως τον Βαρτζόπουλο: «Δεν είχε καμία διάθεση να υποτιμήσει τις γυναίκες»

Κεχαγιά: «Η εξαγορά της ποινής επανήλθε από τον κ. Φλωρίδη που συνεχίζει να ψεύδεται» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:57