search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 04:30
MENU CLOSE

Αποπομπή Βαρτζόπουλου ζητούν ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας

30.04.2024 14:38
vartzopoulos_3004_1460-820_new

Την αποπομπή του υφυπουργού Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, για τις δηλώσεις του περί βιολογικής βάσης των γυναικοκτονιών ζήτησαν στη Βουλή ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας

«Απαράδεκτες» χαρακτήρισε τις δηλώσεις του η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καλώντας τον πρωθυπουργό να δράσει άμεσα, αποπέμποντας τον κ. Βαρτζόπουλο και κάθε κυβερνητικό πρόσωπο που εκφράζεται με ανάλογο τρόπο, καθώς και να προχωρήσει στην ποινικοποίηση της γυναικοκτονίας.

Την αποπομπή του ζήτησε και η Ευαγγελία Λιακούλη από το ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας την έκπληξή της για αναφορές του Γιώργου Φλωρίδη περί επιστημονικής προσέγγισης του υφυπουργού Υγείας.

«Το υπουργείο Δικαιοσύνης αποδέχεται τις νεοναζιστικές απόψεις που εξέφρασε ο κ. Βαρτζόπουλος;», ήταν το ερώτημα που έθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μαρινάκης κάλυψε πλήρως τον Βαρτζόπουλο: «Δεν είχε καμία διάθεση να υποτιμήσει τις γυναίκες»

Κεχαγιά: «Η εξαγορά της ποινής επανήλθε από τον κ. Φλωρίδη που συνεχίζει να ψεύδεται» (video)

Καταψηφίζει σύσσωμη η αντιπολίτευση τον νέο Δικαστικό Χάρτη 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19