search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:14
MENU CLOSE

ΠΑΟΚ-Βόλος 4-4: Ασύλληπτη ανατροπή στην Τούμπα!

17.10.2021 18:25
paokVolos

Πράγματα και θαύματα στην Τούμπα εκεί όπου ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να προηγείται με 4-1 του Βόλου αλλά η επαρχιακή ομάδα έκανε μια επική ανατροπή και τελικά έφυγε από το γήπεδο με τον βαθμό της ισοπαλίας διαμορφώνοντας το τελικό 4-4!

Ο Βόλος ήταν η ομάδα που πέτυχε πρώτη γκολ με τον Φαν Φέερτ να φεύγει στην αντεπίθεση στο 14΄και να κάνει το 0-1 αλλά ακολούθησε ένα καταιγιστικό διάστημα για τον ΠΑΟΚ που έστειλε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Στο 24΄ ο Ζίβκοβιτς σέντραρε, ο Μιχαηλίδης πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-1. Στο 30, έπειτα από φάση διαρκείας, ο Άκπομ έγραψε το 2-1. Στο 32′ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε το 3-1 και στο 40′ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 4-1, σκορ που ήταν και αυτό του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ωστόσο ήρθαν τα πάνω-κάτω. Ο Βόλος πίεσε, μείωσε με τον Μπαρτόλο στο 53’ και τον Ροσέρο στο 62’, ενώ στο 83’ πέτυχε το 4-4 με τον Ρινέρ. Τρία λεπτά νωρίτερα (80’), ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε πέναλτι αλλά απέκρουσε ο Κλέιμαν!

Στο άλλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής που γινόταν την ίδια ώρα, ο ΟΦΗ έφυγε νικητής από το Αγρίνιο νικώντας τον Παναιτωλικό με 1-2.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ανεμβολίαστη έπινε ποτό σε μπαρ με ξένο πιστοποιητικό εμβολιασμού

Προειδοποίηση Γώγου για «κοκτέιλ» γρίπης και κορωνοϊού – Και νέα έκκληση για εμβολιασμό

«Ξέσπασε» ο Λούλης: «Υπάρχουν πολλά ψώνια, άρρωστοι και κομπλεξικοί στο θέατρο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:08