search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:08
MENU CLOSE

«Γαλάζιοι» κατά Μπακογιάννη για την κίνηση στην Αθήνα

20.10.2021 09:32
bakogiannis_newe

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί καθημερινή στην Αθήνα λόγω της απίστευτης κίνησης στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Παράγοντες του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, όπως φαίνεται και από σχετικά έγγραφα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν κάνουν καμία προσπάθεια να κρύψουν τη σύνδεση μεγάλου μέρους της καθημερινής κυκλοφοριακής συμφόρησης στην Αθήνα με τις αλλαγές που έχουν εκπορευθεί μέσω του «Μεγάλου Περιπάτου».

Σύμφωνα με το matrix24, πηγές του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών δεν κρύβουν την ενόχληση που επικρατεί στο περιβάλλον του Κώστα Αχ. Καραμανλή για τον «άγαρμπο» τρόπο που επιχειρεί να «μονιμοποιήσει» ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης τις αλλαγές στον «Μεγάλο Περίπατο», αφού ανακοινώνει πράγματα χωρίς πρώτα να έχει διαβουλευθεί με κανέναν -τουλάχιστον, γι’ αυτό κατηγορείται.

Όπως και να έχει, ο Καραμανλής δεν έχει άλλη επιλογή για ευνόητους λόγους, παρά να στηρίξει δημοσίως τις αποφάσεις του δημάρχου Αθηναίων, ακόμη κι όταν ο δήμος ζητεί ζόρικα πράγματα, όπως το να εξαιρεθεί από την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και άλλα τέτοια θέματα.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεφώνημα Σαμαρά στην Ντόρα – Ευχές για τη μάχη που δίνει

Γάκης: Αποκάλυψε πως πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα και έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση – Οι ευχές στην Ντόρα Μπακογιάννη

Άρης Πορτοσάλτε: «Σοβαρεύει η Ελληνική Λύση – Μπορεί να μας χρησιμεύσει στο μέλλον» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:08