search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:35
MENU CLOSE

Άρης Πορτοσάλτε: «Σοβαρεύει η Ελληνική Λύση – Μπορεί να μας χρησιμεύσει στο μέλλον» (Video)

19.10.2021 11:44
portosalte_new

Ένα ιδιαίτερο «πολιτικό φλερτ» με τον Κυριάκο Βελόπουλο ξεκίνησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε.

«Όσοι παρακολουθούν επισταμένως τη Βουλή μου λένε πόσο σοβαρεύει μέρα με τη μέρα το κόμμα της Ελληνικής Λύσης. Σοβαρεύει», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος. «Φέρνω την πληροφορία που μου λένε πόσο σοβαρεύει η Ελληνική Λύση. Λέω μερικά πράγματα που μπορούν να μας χρησιμεύσουν στο μέλλον», πρόσθεσε.

Η «σοβαρή Ελληνική Λύση» του Άρη Πορτοσάλτε θύμισε τον Μπάμπη Παπαδημητρίου από το όχι και τόσο μακρινό 2013. Τότε ως δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ – σήμερα βουλευτής της ΝΔ – εκθείαζε από τα τηλεπαράθυρα του καναλιού τη Χρυσή Αυγή, κατεβάζοντας πρόταση για συμμετοχή μιας «σοβαρότερης Χρυσής Αυγής» σε συντηρητική κυβερνητική συμμαχία.

Ο Άρης Πορτοσάλτε οκτώ χρόνια μετά τη «σοβαρή Χρυσή Αυγή» έφερε στο πολιτικό σκηνικό μία νέα διάσταση.  Τη «σοβαρή Ελληνική Λύση», το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ως γνωστόν ο Βελόπουλος εκφράζει στη Βουλή τις απόψεις των «ψεκασμένων» για τον κορωνοϊό και το εμβόλιο, πλάσαρε στους πολίτες την κρέμα «Βυζαντινόν» κατά του κορωνοϊού, ενώ πολλές φορές έχει αναπτύξει ρητορική μίσους αλλά και μισαλλοδοξίας, μία καθημερινή μηχανή αναπαραγωγής fake news.

Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε και την απορία που είχε εκφράσει η εφημερίδα «Καθημερινή» στην στήλη της με τα Παραπολιτικά: «Θέλει ο Βελόπουλος να συμμετέχει σε μελλοντική κυβέρνηση Μητσοτάκη;»

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης Πορτοσάλτε πρόσφατα διεγράφη από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ, ωστόσο ο ίδιος σχολίασε πως πρόκειται για «κατάντια του σωματείου και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου»

Διαβάστε επίσης:

Εξεταστική για δημοσκοπήσεις και «λίστα Πέτσα»: Ποιος βουλευτής – πρώην δημοσιογράφος θα συμμετάσχει

Ενεργειακή κρίση: Σε άλλη γραμμή ο Κακλαμάνης – Ζήτησε να μειωθεί ο ειδικός φόρος

Το Υπουργείο με το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03