search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:52
MENU CLOSE

Ενεργειακή κρίση: Σε άλλη γραμμή ο Κακλαμάνης – Ζήτησε να μειωθεί ο ειδικός φόρος

19.10.2021 08:18
nikitas_kaklamanis_new

Μία συζήτηση που το Μαξίμου δεν θέλει να ανοίξει με τίποτα πυροδότησε χθες ο Νικήτας Κακλαμάνης, αναφορικά με το κύμα ακρίβειας που έρχεται.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης στέκεται στο αίτημα των βενζινοπωλών και των επιμελητηρίων, καθώς μιλώντας στον ΑΝΤ1 ζήτησε να μειωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα, ώστε να αποκρουστεί με αποτελεσματικό τρόπο η ακρίβεια.

«Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν μειώνεται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα», είπε σκωπτικά ο αντιπρόεδρος της Βουλής, υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος «εδώ και χρόνια, από την κυβέρνηση Σαμαρά μέχρι και σήμερα, προτείνει να μειωθεί ο Ελάχιστος Φόρος Κατανάλωσης στα καύσιμα ωστόσο έως τώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο».

«Θέλω να ακούσω τον λόγο που δεν γίνεται. Επί της αρχής συμφωνούμε όλοι ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση για την αύξηση των τιμών στο πετρέλαιο, στο αέριο. Να τελειώνουμε με αυτό», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Το Υπουργείο με το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού

Λοβέρδος για ηγεσία ΚΙΝΑΛ: «Για όποιον θέλει να κατέβει υπάρχουν οι θεσμικές αποφάσεις»

ΚΙΝΑΛ: Σκωπτικό σχόλιο Φλωρίδη για πρωτοβουλία Παπανδρέου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:52