search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:05
MENU CLOSE

Ροζ βίντεο: Τα γυρίζει τώρα ο «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους και δεν παραιτείται

20.10.2021 20:38
saner_videoklisi-new

Μέχρι πριν από λίγο όλα τα ΜΜΕ του ψευδοκράτους αλλά και της Τουρκίας ανέφεραν πως ο «πρωθυπουργός» Ερσάν Σανέρ πρόκειται να παραιτηθεί μετά την αποκάλυψη και τη δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο.


Ο Σανέρ συνομίλησε με μια κοπέλα σε βιντεοκλήση σε θερμό κλίμα και στη συνέχεια τις έλεγε να βγάλει τα ρούχα της. Με κάποιο τρόπο το βίντεο έφτασε στα χέρια του Τούρκου αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ (ορκισμένου εχθρού του Ερντογάν και των συνεργατών του, όπως ο Σανέρ) και από κει και μετά ανέβηκε στο διαδίκτυο και αναπαράχθηκε μαζικά.


Ο Σανέρ προσπαθώντας να δικαιολογηθεί έκανε λόγο για προϊόν μοντάζ ενώ ισχυρίζεται πως το βίντεο διανεμήθηκε από κάποιο κινητό με αριθμό αγορασμένο από την πλευρά της ελεύθερης Κύπρου, από την ελληνοκυπριακή πλευρά δηλαδή.


Και σαν να μην έφταναν αυτά. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι σε αυτό το πλαίσιο και ακούγοντας τη βάση του «Κόμματος Εθνικής Ενότητας», αλλά και για να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις οικονομικές δυσκολίες, συνεχίζοντας τις καλές σχέσεις με την Τουρκία, έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία του ΚΕΕ στο εκλογικό συνέδριο, που πραγματοποιείται στις 30 και 31 Οκτωβρίου.


Και συνέχισε: «Καθώς μπαίνουμε στο τελευταίο 10ήμερο πριν από τις εσωκομματικές εκλογές», εστάλη ένα βίντεο-προϊόν μοντάζ, από κινητό που αγοράστηκε από την ελληνοκυπριακή πλευρά. Μετά το μεσημέρι σήμερα, σημείωσε, το βίντεο αυτό άρχισε να ανεβαίνει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.»


Και ο Σανέρ είπε: «Αφήνω στην κρίση του λαού μας και των μελών του κόμματός μας το τι μπορούν να κάνουν εκείνοι που ακολουθούν αυτόν τον δρόμο, όταν αποκτήσουν αυτό το αξίωμα. Έγινα στόχος μιας πολύ άσχημης δυσφήμισης με αυτό το βίντεο, το οποίο είναι προϊόν επεξεργασίας με τη μέγιστη χρήση των τεχνολογικών δυνατοτήτων. Είναι σαφές ότι κάποιος θέλει να με εμποδίσει από το να υπηρετήσω την αγαπημένη μου χώρα, το κόμμα μου, όχι με πολιτικό αγώνα, αλλά με ανοίκειες επιθέσεις. Υπάρχει μια συνωμοσία, σχεδιασμένη εξ ολοκλήρου για αυτόν τον σκοπό»


Ενώ ισχυρίστηκε ότι δέχεται απειλές και εκείνος και η οικογένεια του: «Το θέμα δεν είμαι μόνον εγώ. Επίθεση δεχθήκαμε εγώ, η οικογένειά μου, το κόμμα μου και οι πολιτικοί θεσμοί μας. Γι’ αυτό συνεχίζουμε να αξιολογούμε την κατάσταση με τους νομικούς μας συμβούλους και τους συναγωνιστές μου»

Διαβάστε επίσης:

Δακτύλιος: «Κλείδωσαν» τα νέα μέτρα – Δραστικό «ψαλίδι» στις άδειες, ποιοι εξαιρούνται (Videos)

Ρόδος: Συγκλονίζει η κόρη της δράστιδος – «Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της 8χρονης»

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Δολοφονία 55χρονης μέσα στο σπίτι της – Οι αρχές αναζητούν τον γιο της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:04