search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:03
MENU CLOSE

Αλλαγή φρουράς σε προβεβλημένα πρόσωπα τηλεοπτικών σταθμών για την επόμενη σεζόν

22.10.2021 17:11
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες - Media

Φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για δημοσιογράφους- παρουσιαστές να μην συνεχίσουν να είναι στην «πρώτη γραμμή» και μπροστά από τις κάμερες για την ενημέρωση των τηλεθεατών που επιλέγουν εκείνους για την πληροφόρηση τους.

Μετεγγραφές που έγιναν το καλοκαίρι που μας πέρασε αποτελούν «δείκτες» της διάδοχης κατάστασης.

Πρόκειται για γνωστούς, νέους σε ηλικία, δημοσιογράφους με εμπειρία ικανή ώστε να αναλάβουν παρουσίαση πρωινής ειδησεογραφικής εκπομπής αλλά και κεντρικού δελτίου ειδήσεων, αντιστοίχως.

Καθένας από εκείνους τους νέους ηλικιακά παρουσιαστές ήδη έχει λάβει θέση μπροστά από τις κάμερες σε πόστα εκπομπών που νοηματοδοτούν την «επόμενη μέρα» για τους ίδιους αλλά και για αυτούς που θα διαδεχθούν καθώς και τα καθήκοντα που θα αναλάβουν, αναφέρουν τηλεοπτικές πηγές με πρόσβαση στα ενδότερα των συγκεκριμένων καναλιών. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι τίποτα δεν γίνεται πίσω από την πλάτη κανενός και στις συζητήσεις δεν εξαιρέθηκε καμία από τις άμεσα εμπλεκόμενες/ενδιαφερόμενες πλευρές.

Η μία από τις δύο θρυλούμενες«αλλαγές», φαίνεται ότι θα έχει και συμβολισμούς καθώς τον ερχόμενο Απρίλιο ολοκληρώνεται χρονικά ένας μεγάλος, δημιουργικός και γόνιμος επιτυχημένος κύκλος.

Στην άλλη περίπτωση δεν αποκλείεται η «παλιά φρουρά» της δημοσιογραφίας να περάσει στην περιοχή της πολιτικής δεδομένου ότι «η δημοσιογραφία σε οδηγεί σε πολλούς δρόμους αρκεί να την εγκαταλείψεις νωρίς», όπως έλεγαν οι παλαιότεροι του Τύπου.

Διαβάστε επίσης:

Σκορδά εναντίον Σρόιτερ: Τι πήγε ακριβώς να μας δείξει από τις φυλακές στην Τρίπολη; (Video)

Σασμός – Spoiler: Η Στέλλα χάνει το παιδί του Αστέρη και καταρρέει

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είμαι καλύτερα, νιώθω δυνατός» – Η τηλεφωνική παρέμβαση σε εκπομπή μέσα από το νοσοκομείο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:03