search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:32
MENU CLOSE

Ισπανία: Ο… ασυγκράτητος βασιλιάς Χουάν Κάρλος – Του έκαναν ενέσεις με θηλυκές ορμόνες για να κατευνάσουν τις ορμές του

22.10.2021 16:23
JUAN -CARLOS

Η προσπάθεια χαλιναγώγησης των σεξουαλικών ορμονών του Χουάν Κάρλος άφησε άφωνα τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής στην Ισπανία.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας «έκαναν ενέσεις με θηλυκές ορμόνες» στον υπερδραστήριο σεξουαλικά Χουάν Κάρλος.

Αυτό ισχυρίστηκε στους «Times» του Λονδίνου ο πρώην αρχηγός της ισπανικής αστυνομίας, Χοσέ Μανουέλ Βιλαρέχο, ο οποίος δικάζεται για εκβιασμό και διαφθορά, στους κύκλους της πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ της χώρας.

Την ίδια στιγμή, το βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2016, ο συγγραφέας Αμαντέο Μαρτίνεζ Ίνγκλες χαρακτηρίζει τον ισπανό βασιλιά εθισμένο στο σεξ και κάνει λόγο για 5.000 ερωμένες.

Σύμφωνα με τον Βιλαρέχο, «το Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών (CNI) έκανε ενέσεις με θηλυκές ορμόνες και ουσίες που μπλοκάρουν την τεστοστερόνη του Χουάν Κάρλος και για να ελέγξουν τη libido του, που θεωρείτο πρόβλημα για το κράτος, επειδή ήταν υπερσεξουαλικός».

Ο Βιλαρέχο απαντώντας σε ερώτηση Καταλανού βουλευτή – μέλους της επιτροπής που διερευνά χωριστές κατηγορίες περί κατασκοπείας υπό προηγούμενη κυβέρνηση της Ισπανίας – ανέφερε: «Του πήραν τα πάντα, δεν μπορούσε πια να κοιμηθεί με γυναίκα».

Η ερωμένη Κορίνα τσου Ζάιν-Βίτγκενσταϊν

Πάντως, ο Βιλαρέχο δεν δίστασε να αποκαλύψει την πηγή του που δεν είναι άλλη από μια ερωμένη του βασιλιά, την Κορίνα τσου Ζάιν-Βίτγκενσταϊν. Ο Κάρλος διατηρούσε σχέση μαζί της από το 2004 έως το 2009.Το 2016, η Κορίνα εκμυστηρεύθηκε στον τότε αρχηγό της ισπανικής αστυνομίας ότι μέλη της συνοδείας του «του έκαναν τις ενέσεις με θηλυκές ορμόνες για να του φρενάρουν τις σεξουαλικές του ορμές». Η ίδια πρόσθεσε ότι, μετά τις ενέσεις, «ο Χουάν Κάρλος δεν μπορούσε πια να πάει με γυναίκα».

Εκτός, από τις ενέσεις, όπως αποκάλυψε η ερωμένη του έδιναν και υπνωτικά χάπια για να κατευνάσουν τον… ερωτισμό του.

Πάντως οι περίεργες γλώσσες λένε πως ο Χουάν Κάρλος είχε 62 ερωμένες σε μία περίοδο έξι μηνών ενώ, ότι από το 1976 έως το 1994, ήταν ιδιαίτερα ενεργός στο κρεβάτι αφού είχε κοιμηθεί με 2.154 γυναίκες.

Διαβάστε επίσης:

Δώρα Χρυσικού: «Έκλαψα, πόνεσα και ξέσπασα αλλά μετά τις χημειοθεραπείες»

Βίσση – Πάνια: Τα δάκρυα για τον Νίκο Καρβέλα και η επική ατάκα της Αννίτας για τον γάμο της (Videos)

Άλεκ Μπάλντουιν: Δεν ήταν ο πρώτος – Όταν ο Μπράντον Λι έχανε τη ζωή του στα γυρίσματα ταινίας


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25