search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:08
MENU CLOSE

Πετρούνιας: Πρώην αθλήτρια της ενόργανης του απαντάει – «Με έσερναν στο γυμναστήριο από τα μαλλιά, μάτωναν τ’ αυτιά μου»

22.10.2021 20:41
kastritsi_gymnastiki-new

Δεν έχει κοπάσει ακόμη ο σάλος μετά τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για τις παρενοχλήσεις και το #metoo. Η πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης, Δήμητρα Καστρίτση, που είναι μεταξύ των 22 αθλητριών και αθλητών, που είχαν προχωρήσει στις καταγγελίες για περιστατικά σωματικής και λεκτικής βίας του απάντησε: «Οι δηλώσεις του είναι ατυχέστατες και ακόμα πιο ατυχέστατη η προσπάθειά του να τις διορθώσει»


Και η πρωταθλήτρια της ενόργανης που μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status συνέχισε: «Μηδενίζει την προσπάθεια της κυρίας Μπεκατώρου και του κινήματος #metoo. Είναι απαράδεκτο να πιστεύει οποιοσδήποτε ότι πρέπει να περιμένει ένα παιδάκι -6, 7, 8 χρονών- στον χώρο του αθλητισμού που κακοποιείται να γίνει χρυσός Ολυμπιονίκης ή παγκόσμιος πρωταθλητής, για να μπορεί να βγει το καταγγείλει»


Και τα πυρά της κατά του Πετρούνια δεν σταματούν εκεί: «Σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε την προσπάθεια για κάθαρση στον χώρο της ελληνικής Γυμναστικής να πάει χαμένη με τέτοιες ατυχείς δηλώσεις από ανθρώπους όπως ο κ. Πετρούνιας με το “εάν, εάν, εάν”».


Η ίδια μίλησε και για τα περιστατικά σωματικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας που υπέστη ως νεαρή αθλήτρια στην ηλικία των 12 ετών, σε προπόνηση της εθνικής ομάδας: «Μας άφηναν νηστικές και μας χτυπούσαν. Με τραβούσε από τα μαλλιά και με κλωτσιές με έσυρε στο γυμναστήριο, τα αυτιά μου μάτωναν»
Και συνέχισε: «Ξύλο μπορεί να έπεφτε ακόμα και γιατί μια αθλήτρια στην προπόνηση δεν τέντωνε καλά το χέρι της»

Διαβάστε επίσης:

Άλεκ Μπάλντουιν: Καταγγελία πως το όπλο είχε «πραγματική σφαίρα στον μύλο»

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

Squid game: Τρολάρουν τον Ερντογάν με τη δημοφιλή σειρά του Netflix (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06