search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:37
MENU CLOSE

Πετρούνιας: Νέα επανόρθωση για #metoo – «Ζητώ συγγνώμη από όλους τους Έλληνες» (Video)

21.10.2021 19:58
petrounias_new

Με νέες δηλώσεις επανήλθε ο ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας μετα την τοποθέτησή του για το ελληνικό #metoo, που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.

Ο Πετρούνιας, μέσω μιας ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε πως οι δηλώσεις του παρεξηγηθήκαν για να επανέλθει με νέα επανόρθωση στον ΑΝΤ1 ζητώντας συγγνώμη από όλους τους Έλληνες.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε το εξής: «Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος. Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για αυτή τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου».

«Είμαι υπέρμαχος του κινήματος #metoo. Στηρίζω όποιον έχει υποστεί βία. Ζητώ ξανά συγγνώμη και έχουν απόλυτο δίκιο να με κατηγορήσουν. Καταδικάζω όμως κάθε μορφή βίας», συμπλήρωσε.

«Εγώ το ζήτησα να βγω να ζητήσω συγγνώμη γιατί όντως έκανα ένα λάθος. Ως άνθρωπος δεν είμαι τόσο ικανός όσο στους κρίκους για να εκφράσω σωστά τη σκέψη μου», κατέληξε o Λευτέρης Πετρούνιας.

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ζητεί κοινή αγορά φυσικού αερίου από την EE

ΕΟΔΥ: Πού θα βρείτε rapid tests την Παρασκευή

Bild: Τεράστιο σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης – Ο διευθυντής έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ασκούμενες δημοσιογράφους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:37