search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:39
MENU CLOSE

Πετρούνιας για #metoo: «Παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις μου, στηρίζω τα θύματα σεξουαλικής βίας»

21.10.2021 17:12
petrounias_metoo

Διευκρινήσεις θέλησε να δώσει ο Λευτέρης Πετρούνιας για την τοποθέτησή του για το κίνημα #metoo στην διάρκεια ενός γκαλά.

Ο ολυμπιονίκης της γυμναστικής έκανε μία τοποθέτηση που άφησε αιχμές για ορισμένες καταγγελίες, αμφισβητώντας αν όλες αντιστοιχούν στην πραγματικότητα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ντόρος και να γίνει πρώτο trend στα social media.

Με ένα ποστάρισμα στο Instagram θέλησε να απολογηθεί, λέγοντας πως η δήλωσή που παίχτηκε στην τηλεόραση, δείχνει άλλη εικόνα από αυτή που ο ίδιος πρεσβεύει και τόνισε πως στηρίζει όσους έχουν υποστεί κάθε μορφή βίας.

«Η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία, είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας, είναι απολύτως ξεκάθαρη».

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ζητεί κοινή αγορά φυσικού αερίου από την EE

ΕΟΔΥ: Πού θα βρείτε rapid tests την Παρασκευή

Bild: Τεράστιο σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης – Ο διευθυντής έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ασκούμενες δημοσιογράφους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:36