search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 04:20
MENU CLOSE

Μουμούρη για #metoo: Κορίτσια κι αγόρια είχαν μιλήσει για τέτοιες καταστάσεις στο παρελθόν και δεν ακούστηκαν (Video)

18.10.2021 15:59
Evaggelia moumouri

Για τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, αλλά και για το ελληνικό #metoo στον χώρο του πολιτισμού μίλησε σε συνέντευξή της η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη.

«Νιώθω τυχερή που αυτός ο χώρος με κρατάει ακόμα. Υπήρχαν πολύ ανταγωνιστικοί συνάδελφοι. Κάποιοι ήταν και τα ονόματα, που έχουμε συζητήσει αυτή την χρονιά. Αυτός ο ανταγωνισμός δεν ήταν απέναντι σε εμένα, ήταν απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό. Αυτοί, που ανταγωνίζονται είναι μόνοι τους. Εγώ θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά, γιατί θέλω να είναι μαζί», υποστήριξε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», αναφορικά με τι δουλειά της όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο.

Όσον αφορά την δική της εμπειρία στον χώρο του θεάματος, και τη φύση αυτής της εργασίας, η κ. Μουμούρη είπε: «Δεν ένιωθα δυνατή, ένιωθα ότι με πατούσαν, ότι έμπαινα μέσα στην γη. Δεν περνούσα καλά, έκανα ό,τι δεν συνέβαινε τίποτα, γυρνούσα στο σπίτι μου κι έκλαιγα, υπέφερα, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν με έκανε να θέλω να σταματήσω».

Τέλος, για το #metoo αλλά και τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στον χώρο, δήλωσε πως «Ούτε τώρα θα έπρεπε να γίνει, ούτε στο μέλλον. Τα πράγματα γίνονται την στιγμή, που είναι ώριμα να γίνουν. Κορίτσια κι αγόρια είχαν μιλήσει για τέτοιες καταστάσεις στο παρελθόν και δεν ακούστηκαν. Το έλεγαν και πέρναγε».

Διαβάστε επίσης:

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Είναι αστείο να με συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά» (Video)

Γιάννης Ζουγανέλης: Στο Άγιο Όρος είδα τα δελφίνια να «πετούν» (Video)

Λιάγκας σε Γρηγόρη Πετράκο: «Αισθάνεσαι ότι είσαι Ρομπέν των Δασών;» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36