search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:57
MENU CLOSE

Σημαντική τιμητική διάκριση του Ομίλου Αντ1 για την συνεισφορά του στις πυρκαγιές από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (photos)

22.10.2021 21:55
kuriakoy765-new

Την αμέριστη προσφορά του ομίλου Αντέννα και του προέδρου του, Θοδωρή Κυριακού,  αλλά και τους εκατοντάδες αλτρουιστές εθελοντές του Ε.Ε.Σ στην αντιμετώπιση της μεγάλης ανθρωπιστικής κρίσης που προκάλεσαν οι καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού τίμησε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε τελετή, στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, απένειμε την ανώτερη τιμητική διάκριση του Ε.Ε.Σ, τον Χρυσό Σταυρό μετά χρυσού κλάδου Δάφνης, στον Προέδρο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, κ. Θοδωρή Κυριακού, για την πολύτιμη προσφορά του στο τεράστιο έργο του Ε.Ε.Σ. στα πύρινα μέτωπα αλλά και στις δράσεις ενίσχυσης και αποκατάστασης των πυρόπληκτων όλης της χώρας. Μια συνεργασία που οδήγησε στη συγκέντρωση 2,8 εκ. ευρώ στον λογαριασμό του Ε.Ε.Σ, τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει να διατίθενται στους πυρόπληκτους.

 

Παράλληλα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός επιβράβευσε τους εθελοντές του για την θαυμαστή και αξιέπαινηαυτοθυσία τους και για την καθοριστική συμβολή τους όχι μόνο στην κατάσβεση των πυρκαγιών, αλλά και στην διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς και άλλων φυσικών καταστροφών.

Σημειώνεται ότι συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, κ. Κυριάκος  Μητσοτάκης, όπου εξήρε τη συντονισμένη προσπάθεια του Ε.Ε.Σ. και του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ για την ανακούφιση των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας. 

Στην τελετή στο Ζάππειο παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, παράγοντες της κοινωνικής ζωής του τόπου, καθώς και όλα τα στελέχη, αλλά και παρουσιαστές, ηθοποιοί και εργαζόμενοι του ΑΝΤ1.

Την μεγάλη εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. παρουσίασε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1,  Μαρία Σαράφογλου. 

Διαβάστε επίσης:

Ο κύβος ερρίφθη για την ελληνική υπηρεσία του Euronews στην Αθήνα

Πυρ και μανία το Twitter με τον Σρόιτερ για την εκπομπή από τις φυλακές Τρίπολης

Κομάντα και Δράκοι – «Μυστικά» αποκαλύπτονται στο επεισόδιο της Κυριακής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:57