ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 00:46
MENU CLOSE

Agora Athens: Τόνωση της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού

23.10.2021 21:58

«To Agora Athens μπορεί να τονώσει την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό».

Στην εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση του επιμελητηρίου στην ηλεκτρονική σελίδα του, παρέστησαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Δημόπουλος, και εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας τους οποίους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και ο αντιπρόεδρος, Νίκος Κογιουμτσής, ο οποίος είναι και υπεύθυνος του έργου.

Υπενθυμίζεται ότι το υπο διαμόρφωση Ανοικτό Εμπορικό-Τουριστικό Κέντρο Πλάκας-Μοναστηρακίου αποτελεί μία πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με στόχο την τόνωση της επιχειρηματικότητας στο κέντρο της Αθήνας.

Η εκδήλωση περιελάμβανε διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες για το κοινό και ενημέρωση σχετικά με χρήση ψηφιακών και αναλογικών μέσων, με σκοπό τα εξής:

   * Προβολή, ενημέρωση και διάχυση του Agora Athens και των σκοπών του στους επιχειρηματίες και τους πολίτες.

   * Ενδυνάμωση του ρόλου του Agora Athens ως συνεκτικού στοιχείου συνολικής παρέμβασης για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού.

   * Περαιτέρω ενίσχυση του Agora Athens ως κορυφαίου εμπορικού σήματος στις καινοτόμες, ψηφιακές και πολυκαναλικές αγορές.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΜεΡΑ25: Ζητούν σαφείς απαντήσεις για τις συνθήκες του περιστατικού και τη χρήση των όπλων στο Πέραμα

ΕΕ προς Άγκυρα: Aπολυταρχική διολίσθηση η απέλαση δέκα Πρέσβεων

Δημοσιογράφος των NYT εκθέτει το υπουργείο Πολιτισμού: «Χαλασμένος ο ανελκυστήρας της Ακρόπολης» (Photo)

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 00:43
Exit mobile version