search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:57
MENU CLOSE

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Πώς πείστηκε να παραδοθεί ο 54χρονος γυναικοκτόνος (Video)

29.10.2021 18:33
kriti-gynaikoktonia-new

Μετά από τις πολύωρες διαπραγματεύσεις μεταξύ της αστυνομίας και του 54χρονου, ο συζυγοκτόνος πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του και να παραδοθεί.

Έχει οδηγηθεί συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, ενώ θα ακολουθήσει η κατάθεσή του στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, κατά τις διαπραγματεύσεις της αστυνομίας επιστρατεύτηκε και ο γιος του, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του, ενώ στην περιοχή βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ασθενοφόρο και η Πυροσβεστική και από θαλάσσης σκάφος του Λιμενικού.

Σύμφωνα με την εκπομπή «LIVE NEWS» στο MEGA, «τα τελευταία λεπτά της παράδοσης, δύο παράγοντες έπαιξαν τον ρόλο τους. Είναι ότι οι διαπραγματευτές είπαν ότι η 48χρονη ζει αλλά είναι στην εντατική, κάτι που τον έκανε να κάνει ένα βήμα πίσω ενώ παράλληλα είχε αρχίσει να σιγοβρέχει».

Ο 54χρονος βρισκόταν σε ένα απόκρημνο βράχο, τη μια καθιστός και την άλλη όρθιος κάνοντας μερικά βήματα τριγύρω, μέχρι τη στιγμή που με τη συνοδεία αστυνομίας μπήκε σε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

«Τον φοβόταν κι εκείνη και τα παιδιά»

Στο Mega μίλησε και στενή φίλη του θύματος, η οποία και αποκάλυψε τις σχέσεις που είχε η 48χρονη με τον 54χρονο. «Ηταν αρκετά χρόνια σε διάσταση. Αυτός έμενε στο σπίτι, δεν έφευγε. Η Νεκταρία έκανε δύο δουλειές για να μπορεί να συντηρεί το σπίτι, τα 4 παιδιά τους και αυτόν. Δεν τη βοηθούσε καθόλου».

«Θα παρακαλέσω όλους τους κατοίκους της περιοχής να σεβαστούν τα παιδιά και να μη λένε όλα αυτά που λένε. Η Νεκταρία ήταν μια μάνα με όλα κεφαλαία. Όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο», εξήγησε η στενή φίλη της 48χρονης γυναίκας.

Οπως σημείωσε η ίδια, οι εντάσεις μεταξύ τους ήταν συχνές, με τον δράστη να έχει απειλήσει και να έχει χτυπήσει στο παρελθόν την άτυχη γυναίκα. «Την είχε απειλήσει, την είχε χτυπήσει αρκετές φορές. Τύχαινε πολλές φορές να πάω στο σπίτι και ο κύριος αυτός ήταν εκεί, κοιμόταν, και μας έλεγε: Μιλάτε σιγά να μην τον ενοχλήσουμε. Τον φοβόταν. Τον φοβόντουσαν και τα δύο τα παιδιά τα μικρά».

Επίσης, όπως ανέφερε, «από ό,τι είχα καταλάβει είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για την κατάσταση που βίωνε, είχε ζητήσει βοήθεια, είχε πάει στην αστυνομία, όχι στη δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης:

Πύρρος Δήμας: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη γυναίκα του, που πέθανε από καρκίνο (video)

Καταδίωξη στο Πέραμα: Διαθεσιμότητα για τους επτά αστυνομικούς ζητά η οικογένεια του 18χρονου Ρομά

Κορωπί: Νεκρή εντοπίστηκε η γυναίκα που αγνοείτο στη θαλάσσια περιοχή Νησί Ντούνη


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48