search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:27
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που προτείνουν οι ειδικοί (Video)

30.10.2021 20:39
koronoios_10-1.jpg

Τα καμπανάκια συναγερμού που χτύπησαν μετά το αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού, που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου οπότε και ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 4.696 σε ένα 24ωρο φέρνουν αναπόφευκτα νέα μέτρα.

Η κυβέρνηση έχει ζητήσει ήδη από τους ειδικούς να καταθέσουν προτάσεις για νέα μέτρα και σε αυτά τα πλαίσια, η Επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας αναμένεται να συνεδριάσει την Τετάρτη.

Ήδη κάποιες πρώτες ενδείξεις για το τι θα προταθεί στην εν λόγω συνάντηση έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όπως όλα δείχνουν, τα μέτρα που θα παρθούν προκειμένου να ανασχεθεί το πανδημικό κύμα πρόκειται να αφορούν στους ανεμβολιαστούς.

Ανάμεσα στα μέτρα που συζητούνται είναι οι ανεμβολίαστοι να κάνουν δυο rapid test εβδομαδιαίως προκειμένου να βρίσκονται στη δουλειά τους. Επίσης, ένα άλλο μέτρο που βρίσκεται στο τραπέζι είναι να θεωρείται υποχρεωτική η επίδειξη είτε τεστ είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού για ανεμβολίαστους ακόμα και στους εξωτερικούς χώρους. Το συγκεκριμένο μέτρο μάλιστα ακολουθείται ήδη στη Γαλλία.

Όπως και να έχει, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν οι επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις σχετικά με το ζήτημα.

Διαβάστε επίσης:

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Του επιτέθηκαν σε ταβέρνα επειδή ζήτησε να ελεγχθούν τα πιστοποιητικά – «Με έριξαν κάτω»

Ιερώνυμος σε Αμβρόσιο: Σεβαστείτε σεις πρώτος την ιστορία σας

Τούμπα: Πέτρες, μολότοφ, χημικά και συγκρούσεις οπαδών με την αστυνομία (Video, Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:27