search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:25
MENU CLOSE

Top10 1ης Νοεμβρίου: Ο «Τροχός» τραβά την ανηφόρα

02.11.2021 17:41
Ευρωπαϊκές οδηγίες για τις πλατφόρμες streaming - Media

Έχει πάρει φόρα. Η ανοδική πορεία του είναι αργή μεν, χωρίς εξάρσεις, αλλά σταθερή. Όμως είναι έκπληξη ότι το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» ήταν τη Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου, το τρίτο σε προτίμηση πρόγραμμα των τηλεθεατών.

Εκτόπισε ως και τις «Άγριες μέλισσες», με συνέπεια το χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, έπειτα από καιρό να αρκεστεί στην τέταρτη θέση.

Άξια προσοχής είναι και η τηλεθέαση του τηλεπαιχνιδιού. Χθες, με 9,8% έκανε ρεκόρ σεζόν για το ίδιο, καθώς έφερε στη συχνότητα του Star πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές και τυπικά αποτελεί το «δυνατό χαρτί» του καναλιού, παρά την προσπάθεια που κάνει ο σταθμός με σειρά ελληνικής μυθοπλασίας, ξένες σειρές και ταινίες να διακριθεί στον ανταγωνισμό.

Και όπως αποδεικνύεται έχει πετύχει διάνα το κανάλι με τον προγραμματισμό του τηλεπαιχνιδιού στην απογευματινή ζώνη. Δίνει και καλό leadin στο κεντρικό δελτίο του καναλιού το οποίο χθες διακρίθηκε στην πέμπτη θέση προτίμησης των τηλεθεατών.

Κατά τα λοιπά το «1-2» έκαναν για μία ακόμη φορά οι σειρές «Η γη της ελιάς» και «Σασμός». Το επεισόδιο καθεμίας από τις δύο σειρές παρακολούθησαν πάνω από 1,3 και 1,2 εκατ.τηλεθεατές αντιστοίχως, διαμορφώνοντας ένα ισχυρό δίπολο στο χρονικό διάστημα 21.00- 24.00.

Αξιοπρόσεκτο είναι επίσης πως παρά τη μεγάλη διάρκεια που έχει κάθε επεισόδιο της σειράς του Mega, μεγαλύτερη και από κινηματογραφική ταινία, υπάρχει κόσμος που το παρακολουθεί φανατικά, ακόμα και παρά τις διακοπές  για διαφημίσεις.

Ο «Ήλιος» ακλόνητος, μένει να φανεί αν θα τον επηρεάσει η αλλαγή στην ώρα μετάδοσης που σχεδίασε ο ΑΝΤ1 από την επόμενη εβδομάδα, λόγω της έναρξης εκπομπών «Ράδιοαρβύλα» σε καθημερινή βάση και τον ανασχεδιασμό στην απογευματινοβραδινή ζώνη του.

Διαβάστε επίσης:

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Facebook από Έλληνες δημοσιογράφους

Γρηγόρης Πετράκος: Άχρηστη η μάσκα – «Πώς η μαθητική παρέλαση προσβάλλει τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά;» (Video)

GNTM 4: Κλάματα στο πλατό για το μοντέλο που αποχώρησε (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:22