search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:55
MENU CLOSE

Στη φυλακή πατέρας που έσωσε την κόρη του από κύκλωμα trafficking και σκότωσε τον απαγωγέα

03.11.2021 21:58
peripoliko-new

Θυμίζει σενάριο ταινίας, είναι όμως μια πραγματική ιστορία. Πρόκειται για υπόθεση που διαδραματίστηκε στις ΗΠΑ, όπου πατέρας έσωσε την κόρη του από κύκλωμα trafficking και σκότωσε τον απαγωγέα και προαγωγό.

Δράστης της εκδικητικής δολοφονίας, ο Τζον Άισμαν, την κόρη του οποίου είχε απαγάγει και προωθήσει σε κύκλωμα σωματεμπόρων έναντι χιλίων δολαρίων ο 19χρονος σύντροφος της κόρης του, Άαρον Σόρενσεν. Ο Άισμαν κατάφερε να εντοπίσει και να απελευθερώσει την κόρη του, ορκιζόμενος στη συνέχεια να πάρει εκδίκηση.

Πριν περίπου έναν χρόνο, εντόπισε τη διεύθυνση του απαγωγέα και προαγωγού και του έστησε καρτέρι. Όταν εκείνος εμφανίστηκε, ο Άισμαν του επιτέθηκε, τον έδεσε και τον έβαλε σε ένα αυτοκίνητο. Τον οδήγησε σε απομακρυσμένη περιοχή, τον μαχαίρωσε και τον εγκατέλειψε.

Μία λανθασμένη συνεννόηση με την αρραβωνιαστικιά του κίνησε τις πρώτες υποψίες στους αστυνομικούς, για ενδεχόμενη ανάμειξη του πατέρα της νεαρής κοπέλας στη δολοφονία του 19χρονου.

Όλα τελείωσαν όταν γείτονας επικοινώνησε με την αστυνομία, ενημερώνοντας τις αρχές ότι ο Άισμαν παραδέχτηκε ότι σκότωσε κάποιον και έκρυψε το πτώμα του στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου. Ο πατέρας του θύματος trafficking συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Τι απάντησε για τις εκκλησίες – Και δεύτερη αύξηση του κατώτατου μισθού το 2022 (Videos)

Κορωνοϊός: Πάνω από 6.000 κρούσματα για ακόμα μία ημέρα

Βούρτσισμα δοντιών: Τα λεπτά που απαιτούνται και ο ρόλος της τεχνικής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:55