search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:30
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: «Είμαστε σε φάση έξαρσης με τραγικές συνέπειες», λέει ο Νίκος Καπραβέλος (Video)

04.11.2021 09:08
covid new

«Είμαστε σε μια φάση έξαρσης του κορωνοϊού με τραγικές συνέπειες», είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Open ο Διευθυντής Β’ ΜΕΘ Νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

«Ξεκινά πάλι σήμερα μία εφημερία με μηδέν κλίνες. Από την Αθήνα ανεβαίνουν εσπευσμένα για να ανοίξουν τις εννέα κλίνες που είναι κλειστές, αυτό θα είναι μία μεγάλη βοήθεια. Εντατικολόγους, έχουμε 17 υποψήφιους που περιμένουν την πρόσληψη στο νοσοκομείο, πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας», πρόσθεσε.

«Γυρνάμε γύρω γύρω από το πρόβλημα και δυσκολεύουμε τη λύση. Η λύση είναι οι εμβολιασμοί. Έχουμε πολύ μεγάλη θνητότητα, δεν είναι μόνον τα κρούσματα, εμάς μας ανησυχούν οι προσελεύσεις. Έχουμε ανοίξει και άλλες κλίνες απλές. Η λύση του προβλήματος είναι η επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών», είπε ο Νίκος Καπραβέλος.

«Κάνω έκκληση να βρεθεί λύση για την επέκταση της υποχρεωτικότητας… ή θα εμβολιαστούμε όλοι ή θα κλειστούμε στα σπίτια μας για να μην πεθάνουμε», τόνισε.

«Χάνουμε εξήντα ανθρώπους την ημέρα κι εμείς τσακωνόμαστε για τα τεστ», τόνισε και συμπλήρωσε: «Η εξουθένωση είναι τρομερή δεν αντέχει άλλο το σύστημα υγείας».

«Οι ασθενείς που έρχονται με το 4ο κύμα είναι πιο βαριά», υποστήριξε ο κ. Καπραβέλος.

«Η αγανάκτηση μου προς την πολιτεία είναι μεγαλύτερη… Για ποιον λόγο εξαιρέθηκαν οι εκκλησίες από τα μέτρα. Πρέπει να πάρουμε πιο θαρραλέα μέτρα», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Λάρισα: Σε ΜΕΘ 40χρονη ανεμβολίαστη νοσηλεύτρια που διανύει τον έκτο μήνα εγκυμοσύνης

Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο που έτρεχε ιλιγγιωδώς και σκότωσε τον διανομέα

Mad Clip: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις για αλκοόλ και ουσίες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:27