search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:33
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο που έτρεχε ιλιγγιωδώς και σκότωσε τον διανομέα

03.11.2021 19:44
dianomeas_thess-new

Ένα νέο αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο με την τρελή πορεία του σπορ αυτοκινήτου, λίγο πριν παρασύρει τον 47χρονο διανομέα το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη έρχεται στο φως της δημοσιότητας.


Το βίντεο εξασφάλισε το grtimes.gr και δείχνει τα κρίσιμα δευτερόλεπτα πριν την δολοφονική παράσυρση του 47χρονου διανομέα, και την κίνηση του σπορ αυτοκινήτου με την ιλιγγιώδη ταχύτητα που οδηγούσε ο 21χρονος.


Όπως μπορείτε να δείτε, το αυτοκίνητο περνάει με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα από την οδό Γ. Παπανδρέου από το αμέσως προηγούμενο φανάρι, από αυτό όπου σημειώθηκε το δυστύχημα. Από τη συγκεκριμένη διάβαση, λίγο πριν περνούσαν αμέριμνοι πεζοί, ενώ δευτερόλεπτα μετά το δυστύχημα, τα διερχόμενα αυτοκίνητα χαμηλώνουν ταχύτητα και δημιουργείται μποτιλιάρισμα.


Κάποια στιγμή μάλιστα, σε σημείο του δρόμου εμφανίζεται άτομο να καλεί τα αυτοκίνητα να χαμηλώσουν ταχύτητα, πριν φτάσουν στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ γρήγορα εμφανίζεται να περνάει και το πρώτο περιπολικό της αστυνομίας και στη συνέχεια ακολουθεί και δεύτερο.


Την ίδια στιγμή συγκίνηση προκαλούν φίλοι και συνάδελφοι του αδικοχαμένου που συνεχίζουν να αφήνουν λουλούδια και κεράκια στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα. Δίπλα, ένα μπλουζάκι της Wolt και ένα απομεινάρι από το μηχανάκι που οδηγούσε ο 47χρονος. “Καλό παράδεισο, ο Θεός να σε αναπαύσει”, λέει ένα από τα μηνύματα που βρίσκονται εκεί.

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο ντελίβερι: Καταγγελία κατά Πορτοσάλτε στο ΕΣΡ

Επιμένει ο Πορτοσάλτε για ντελιβεράδες: «Δεν είπα τίποτα περισσότερο από αυτό που ζούμε όλοι» (Video)

Θεσσαλονίκη: «Η σύζυγος μου ήταν στο μπάνιο» λέει ο πατέρας της 4χρονης που έπεσε από τον 4ο όροφο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15