search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:40
MENU CLOSE

Δημιουργική αναστάτωση στον ΑΝΤ1 λόγω «Ράδιο αρβύλα» και «Βινυλίου»- Οι σχεδιασμοί για το «β’ ημίχρονο»

05.11.2021 19:55
SHARK TANK

Δημιουργική αναστάτωση προκαλεί στον προγραμματισμό του Αντέννα η έναρξη των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» από την αρχή της επόμενη εβδομάδας.

Η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» έχει πρεμιέρα τη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου και θα προβάλλεται Δευτέρα εως Πέμπτη στις 20.00. Την ίδια ώρα, την Παρασκευή θα μεταδίδεται το σοφιστικέ «Βινύλιο», αρχής γενομένης από την ερχόμενη Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου.

Κάθε εκπομπή των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλου και Χρήστος Κιούσης θα είναι ωριαίας διάρκειας. Που σημαίνει ότι δεν αλλάζει κάτι από τις 21.00 κι έπειτα. Στις γνωστές ώρες προβολής τους θα συνεχίσουν δηλαδή το μαγειρικό ριάλιτι «Gameofchefs»-θα το διαδεχθεί το ριάλιτι «Η φάρμα», αρχές Δεκεμβρίου- και οι «Άγριες μέλισσες».

Ωστόσο τα πάνω- κάτω έρχονται στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.

Η καθημερινή σειρά «Ήλιος» του σταθμού από Δευτέρα θα μεταδίδεται στις 17.30, πριν δηλαδή από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με το Νίκο Χατζηνικολάου.

Η σειρά με την αξιοσημείωτη απόδοση- είναι σταθερά στην πεντάδα με τις υψηλότερες τηλεθεαματικότητες κάθε ημέρας- θα δίνει «πάσα» τηλεθέασης στο δελτίο. Απόψε είναι το τελευταίο επεισόδιο που έπεται (του δελτίου ειδήσεων).

Ακόμα πιο «μπροστά» έρχεται η προβολή του τηλεπαιχνιδιού «5χ5» με το Μάρκο Σεφερλή το οποίο θα βγαίνει στον αέρα στις 16.30, ενώ μέχρι τώρα ήταν το πρόγραμμα που έδινε το lead in στο βραδινό δελτίο του καναλιού.

Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα έχουν σημασία για το κανάλι καθώς στο Μαρούσι περιμένουν να δουν τί αντίκτυπο θα έχουν οι ανακατατάξεις στον προγραμματισμό.

Στο μεταξύ δεν είναι βέβαιο ακόμα ότι θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό της σεζόν η κωμική σειρά «Mamacita», με γυρίσματα παρουσία κοινού, και το Μάρκο Σεφερλή σε πρώτο ρόλο.

Η σειρά που βασίζεται στην αγγλική «MrsBrownsboys», σύμφωνα με τους σχεδιασμούς που έχει επικοινωνήσει το κανάλι, όταν έρθει η ώρα θα τοποθετηθεί στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου. Ακόμα γυρίσματα δεν έχουν αρχίσει.

Αντιθέτως με εντατικούς ρυθμούς πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με παρουσιαστές τους Νικόλα Ράπτη και Σταύρο Σβήγκο και τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Έλενα Χριστοπούλου, Τάκη Ζαχαράτο και Κρυσταλλία.

Ο Αρναούτογλου, εξάλλου, θα είναι ο παρουσιαστής στην επαναφορά του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα από την επόμενη χρονιά.

Περι τα μέσα του «δεύτερου ημιχρόνου» της σεζόν ενδέχεται να προστεθεί το «Shark Tank».

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για τη χώρα μας του βραβευμένου με ΕΜΜΥ ριάλιτι σόου «Η δεξαμενή του καρχαρία» του αμερικανικού δικτύου ABC και πρόκειται για ένα από τα πιο πετυχημένα επιχειρηματικά ριάλιτι στον κόσμο.

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά  το 2009 και πρόκειται για αμερικάνικη «παραλλαγή» του  βρετανικού «Dragons’ Den» , το οποίο με τη σειρά του «πάτησε» στο  πρωταρχικό  «The Tigers of Money» (2001) ιαπωνικής παραγωγής.

Στο επίκεντρο βρίσκονται επιχειρηματίες που παρουσιάζουν τις προτάσεις τους σε μία ομάδα επενδυτών, τους «καρχαρίες», που πρέπει να πειστούν για να επενδύσουν σε αυτές.

Η επιτυχία του παγκοσμίως δεν είναι τυχαία αφού πολλοί έχουν επιχειρήσεις, ή επιχειρηματικές ιδέες αλλά δεν βρίσκουν κεφάλαιο, δηλαδή επενδυτές, για να τις υλοποιήσουν.

Οι διαγωνιζόμενοι παρουσιάζουν τις προτάσεις του, ακούνε τις παρατηρήσεις από την επιτροπή των «καρχαριών», προσπαθούν να πείσουν, αλλά και να πειστούν από όσα τους προτείνουν οι ειδικοί και όλα αυτά αποτυπώνονται σε ένα ριάλιτι που η «δεξαμενή» του έχει συγκεντρώσει υψηλές τηλεθεάσεις όπου κι αν έχει προβληθεί.

Διαβάστε επίσης:

Πυροσβέστες: Η «αύρα» χτύπησε φωτορεπόρτερ και του έσπασε το πόδι

Νέο εργαλείο της Adobe για την αυθεντικότητα οπτικού υλικού στον «πόλεμο» κατά των fakenews

Ξύλο στους πυροσβέστες: Χαμός στο twitter – «Ήρωες τον Αύγουστο, ταραξίες τον Νοέμβρη» (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15