ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:22
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για την στάση της κυβέρνησης στις εκκλησίες: Ο Μητσοτάκης λέει ναι ή όχι στην είσοδο ανεμβολίαστων χωρίς τεστ;

05.11.2021 16:13

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ  για την στάση της κυβέρνησης σχετικά με την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών στις εκκλησίες χωρίς να έχουν προηγουμένως υποβληθεί σε τεστ.

Μάλιστα, η ανακοίνωση υπενθυμίζει τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεου, εκπρόσωπου της Ιεράς Συνόδου, ο οποίος ανέφερε πως η απόφαση της ιεραρχίας προηγήθηκε από αυτή της κυβέρνησης και δεν υπήρχε προηγούμενη συνεννόηση, όπως διέρρεαν πηγές της κυβέρνησης για να σώσουν εκ των υστέρων τα προσχήματα.

Μάλιστα , ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου ξεκαθάρισε στον ΣΚΑΙ  ότι «παρότι η κυβέρνηση επέτρεψε να εισέρχονται σε όλους τους χώρους λατρείας, τα καταστήματα τροφίμων και τα φαρμακεία χωρίς να υποδεικνύουν εμβολιασμό ή εργαστηριακό έλεγχο, εμείς προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα και είπαμε να κάνουν τον διαγνωστικό έλεγχο γιατί επιβάλλεται για όλους μας».

Όσες γελοίες διαρροές και να κάνει ο κ. Μητσοτάκης για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, όλοι οι πολίτες κατανοούν πως η Εκκλησία με υπευθυνότητα έκανε το αυτονόητο σε αντίθεση με τον ίδιον που αντί για κρούσματα μετράει ψήφους, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Το ερώτημα όμως παραμένει: Κ. Μητσοτάκη ναι ή όχι στην είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών μόνο με τεστ και στις εκκλησίες;»

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Στη Χάλκη για τα εγκαίνια του σχεδίου Gr-eco (Photos/Video)

Τσίπρας στην Εύβοια: Απών ο Μητσοτάκης επί 3 μήνες – Να υπάρξει μέριμνα για εισόδημα έκτακτης ανάγκης για τους πληγέντες

Επεισόδια στο Μαρούσι: Αστυνομικοί έριξαν χημικά και νερό στους πυροσβέστες (photos)

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:19
Exit mobile version