search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:09
MENU CLOSE

Μέμος Μπεγνής για το ανύπαρκτο τροχαίο: «Με πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου κλαίγοντας» (Video)

06.11.2021 19:25
begnis_new

Για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει διαβάσει ποτέ για τον εαυτό του και την αναστάτωση που προκάλεσε στους οικείους του μίλησε ο Μέμος Μπεγνής στην εκπομπή «Open Weekend».

Αναφερόμενος σε ψευδές δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει υποστεί σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του, ο Μέμος Μπεγνής αποκάλυψε πως παραλίγο να κινηθεί νομικά.

«Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν ότι είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή και με πήραν οι γονείς μου κλαίγοντας για να δουν αν είμαι καλά και δεν είχε γίνει τίποτα φυσικά. Παραλίγο να κάνω μήνυση, αλλά τελικά δεν το έκανα», περιέγραψε.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο ηθοποιός καταδίκασε τις δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό τονίζοντας πως δεν τον αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση. «Ήταν λάθος 100%, δεν το συζητώ. Εγώ πάντα λέω ότι δεν πρέπει να κρίνουμε ανθρώπους είτε για τα παραπανίσια κιλά τους, είτε για τη σεξουαλική τους ταυτότητα, είτε για το χρώμα τους, τη θρησκεία τους», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Ντουντουνάκη: Ασημένια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης

Έγκλημα στον Βόλο: Νεκρή με 20 μαχαιριές βρέθηκε 75χρονη που αγνοούταν

Ράντου για Παπακωνσταντίνου: «Ο Βασίλης είναι Βούδας – Δεν μπορείς να τσακωθείς μαζί του» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15