search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:01
MENU CLOSE

Έγκλημα στον Βόλο: Νεκρή με 20 μαχαιριές βρέθηκε 75χρονη που αγνοούταν

06.11.2021 19:03
peripoliko-new

Νεκρή εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου μια 75χρονη γυναίκα που αγνοούνταν από το πρωί της Πέμπτης στο Βόλο.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr, η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή μετά στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενεμε, μέσα σε αποθήκη αλλά όχι ιδιοκτησίας της, με το πτώμα της τυλιγμένο σε ένα πάπλωμα σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας της. Όλα τα στοιχεία «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια, καθώς η 75χρονη φέρεται να έχει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο, το λαιμό και το σώμα.

Η εξαφάνιση της γυναίκας δηλώθηκε από συγγενή της στις αρμόδιες αρχές μετά και την απουσία της από το διαμέρισμα όπου διέμενε με τον γιο της. Τα συγγενικά της πρόσωπα ανησύχησαν όταν διαπίστωσαν ότι από το σπίτι δεν έλειπαν τα προσωπικά της αντικείμενα, ενώ η αστυνομία ερευνώντας τον χώρο βρήκε τα δυο κινητά της τηλέφωνα, ενώ έλειπαν μόνο τα κλειδιά της.

Η πόρτα του σπιτιού της δεν είχε εμφανή ίχνη παραβίασης αλλά εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος τόσο κοντά στην πόρτα του διαμερίσματός της όσο και στο χώρο του ασανσέρ και της πόρτας του υπογείου της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη ήταν ευκατάστατη και μετά το θάνατο του συζύγου της ζούσε με τον μοναχογιό της ο οποίος αντιμετωπίζει θέματα υγείας.

Διαβάστε επίσης:

Δένδιας: «Με την Άγκυρα αυτή τη στιγμή έχουμε διάλογο κωφών»

Συλλαλητήριο πληγέντων στο Σύνταγμα: «Είμαστε μια γροθιά» (Video)

Μπάιντεν: «Κολοσσιαία εξέλιξη» η έγκριση του σχεδίου για τις νέες υποδομές των ΗΠΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33