search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:08
MENU CLOSE

Μπεγνής για Κωνσταντινίδου: «Δηλαδή αν έχω πάθος τα παιδάκια είναι εντάξει;» (Video)

18.09.2021 16:42
Μέμος Μπεγνής: Ο Σύλλογος Γονέων Ωραιοκάστρου είναι για πολύ ξύλο - Media

Θέση για τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου όσον αφορά την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη πήρε ο Μέμος Μπεγνής μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός που βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend», τόνισε πως διαφωνεί κάθετα με τα όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ξεκαθάρισε πως κατά την γνώμη του, το ταλέντο δεν έχει καμία σχέση με υποθέσεις όπως αυτή του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Δεν άκουσα τις δηλώσεις και χθες πληροφορήθηκα για αυτές. Δεν ξέρω την ακριβή δήλωση της. Διαφωνώ κάθετα, δεν το συζητώ. Η Ελισάβετ είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και πολύ καλή συνάδελφος, απλά νομίζω πως ήταν άτοπη αυτή η τοποθέτηση γιατί όχι. Τι σημαίνει πάθος; Δηλαδή αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι πάθος και είναι εντάξει; Δεν το συζητώ… Τα πάθη πρέπει να τα καταλαβαίνουμε και να πηγαίνουμε μόνοι μας να ζητάμε βοήθεια. Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, ο περίγυρος μας πρέπει να μας το υπογραμμίζει και να μας πηγαίνει σε ειδικό να τα διορθώσουμε», είπε ο Μέμος Μπεγνής.

«Δεν νομίζω ότι το ταλέντο είναι κάτι το οποίο έχει σχέση με όλο αυτό. Είναι θέμα χαρακτήρα και ανθρώπου. Δεν ξέρω πως σκεφτόταν η Ελισάβετ και το είπε αυτό. Δεν μπορώ να το ξέρω» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:

Μέμος Μπεγνής: «Αυτή η Ιωάννα Τούνη ποια είναι, γιατί υπάρχει;»

Λένα Δροσάκη για Φιλιππίδη: «Όταν ήρθε στην επιφάνεια, το έζησα πάλι – Αρρώστησα» (Video)

Ζήνα Κουτσελίνη: H «παρατήρηση» στον Γκουντάρα για την κόντρα με τον Βαρθακούρη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06