search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:58
MENU CLOSE

Επίθεση Παππά σε Καραμανλή: «Σταθερά αδρανής και ψεύτης»

07.11.2021 17:30
nikos pappas

Με δήλωσή του, ο τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς επιτίθεται στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή τονίζοντας: «Ο κ. Καραμανλής παραδέχεται, μετά τον ντόρο με τα “Μανιτάρια αλά τρεν”, ότι τα σιδηροδρομικά δρομολόγια που επιδοτεί το δημόσιο για τις άγονες γραμμές δεν εκτελούνται».

«Επιχειρεί, μάλιστα, να χρεώσει την ταλαιπωρία των επιβατών στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι η ΝΔ παρέλαβε μια σύμβαση που δεν μπορεί να ελεγχθεί από το Δημόσιο», σημειώνει, διευκρινίζοντας, ωστόσο ότι «η σύμβαση αυτή περιγράφει επακριβώς τον αριθμό των δρομολογίων που οφείλει να εκτελεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ».

«Αποκρύπτει, επίσης, ότι η σύμβαση που κατηγορεί, ανανεώθηκε από τον ίδιο και έχει ισχύ ως το τέλος του 2021. Ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παραταθεί και για το 2022, καθώς δεν έχει κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση η νέα σύμβαση με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που ο ίδιος έχει εξαγγείλει δεκάδες φορές», προσθέτει ο Παππάς και διερωτάται: «Αλήθεια, όμως, πώς ο κ. Καραμανλής καταβάλλει επιδοτήσεις 50 εκατ. ευρώ ετησίως στον ιδιωτικό φορέα παροχής συγκοινωνιακού έργου, όταν ο ίδιος παραδέχεται δημόσια ότι δεν μπορεί να ελέγξει αν τηρούνται τα συμφωνηθέντα;».

«Ο κ. Καραμανλής παραμένει σταθερά αδρανής. Και ψεύτης», καταλήγει π Ν. Παππάς.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Ανεμβολίαστοι: Τα μέτρα που θα ισχύουν στις τράπεζες από Δευτέρα

Ασπρόπυργος: Ειδική αστυνομική επιχείρηση με 4 συλλήψεις και κατασχέσεις όπλων και ναρκωτικών

«Καλάβρυτα 1943»: Ο σκηνοθέτης μιλά πρώτη φορά για τις αντιδράσεις (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:57