search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:57
MENU CLOSE

Βουλή: Άγρια κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών

03.11.2021 17:31
karamanlis

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών που μεταξύ άλλων δίνει τη δυνατότητα στους νέους ηλικίας 17 ετών να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης.

Αρχικά το λόγο πήρε ο υπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος τόνισε ότι θα προχωρήσει νομοτεχνική αλλαγή προκειμένου να επιτρέψει τελικά στους δασκάλους οδήγησης να βρίσκονται στα μπροστινά καθίσματα κατά την εξέταση του μαθητευόμενου (η διαδικασία θα καταγράφεται με κάμερα και θα ελέγχεται).

«Είπατε ότι ανεβήκαμε στην εξουσία με τυμβωρυχία! πάτε καλά;», είπε ο κ. Καραμανλής απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «τι νοοτροπία είναι αυτή; Μας θυμίζετε αυτά που λένε στελέχη σας για αρμούς της εξουσίας! Δεν έχετε καταλάβει τι κοινοβουλευτικό σύστημα έχουμε. Τέτοιες πολιτικές ακρότητες είχαμε καιρό να ακούσουμε».

Απίστευτοι διάλογοι

Ωστόσο κάποια στιγμή ο κ. Καραμανλής ενοχλήθηκε με τις παρεμβάσεις του Ν. Παππά από τον ΣΥΡΙΖΑ και είπε: «τι μας λες; Χαλάρωσε, λίγο, Νικολάκη!»

«Εδώ είναι Βουλή, Κωστάκη, δεν είναι για τέτοιους τασμπουκάδες», απάντησε ο από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Γιαννούλης προκαλώντας τη σχετική ένταση με τον προεδρεύοντα να προσπαθεί να διατηρήσει την τάξη.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Τι αλλάζει στη δήλωση για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους

Tο πρώτο ελληνικό θρίλερ για… ενήλικες είναι γεγονός – Πρωταγωνιστεί η Ίννα

Κομάντα και Δράκοι spoiler: Τα Κομάντα αναλαμβάνουν δράση ενάντια στο κακό (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:57