search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 23:19
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Συνάντηση Μητσοτάκη με εκπροσώπους της Εστίασης τη Δευτέρα (Video)

07.11.2021 22:39
kovid-estiasi-new (2)

Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναμένεται να έχουν την Δευτέρα (8/11) στις 10.00 το πρωί εκπρόσωποι της Εστίασης. Οι δυο πλευρές πρόκειται να συζητήσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το OPEN, στη συνάντηση έχουν κληθεί οι εκπρόσωποι της Εστίασης αλλά και του Λιανεμπορίου ενώ το «παρών» θα δώσουν αρμόδιοι υπουργοί από το υπουργικό συμβούλιο.

Οι εκπρόσωποι που θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, αναμένεται να τον ενημερώσουν για την πτώση στον τζίρο και θα του προτείνουν κάποια μέτρα. Ένα από αυτά, αναμένεται να είναι η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού σε όσους απασχολούνται στον κλάδο της Εστίασης, κάτι που πάντως έτσι κι αλλιώς υπάρχει σαν σκέψη στην κυβέρνηση.

Όσο για τους εκπροσώπους του Λιανεμπορίου, αναμένεται να ζητήσουν να είναι οριζόντια τα μέτρα στο λιανεμπόριο και να μην υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως π.χ. τα σούπερ μάρκετ.

Διαβάστε επίσης:

Λιβύη: «Καρατόμηση» της υπουργού Εξωτερικών – Προβληματισμός ενόψει της διάσκεψης του Παρισίου (Video)

Έκκληση 2 Μητροπολιτών σε πιστούς: «Να εκμεταλλευτούμε την επιστήμη απέναντι στην πανδημία»

Κορωνοϊός: Ο αθλητής του bodybuilding που έχασε 42 κιλά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 23:16