search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:16
MENU CLOSE

Μερομήνια 2021: Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα

07.11.2021 20:54
Γιατί γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα στις 25 Δεκεμβρίου - Media

Τα μερομήνια αποτελούν έναν εμπειρικό τρόπο πρόβλεψης του καιρού στον οποίο εξειδικεύεται ο Γιάννης Δρακακάκης, ο οποίος όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πρόβλεψε τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα.

Ο κ. Δρακακάκης είναι 47 ετών και κάτοχος βενζινάδικου στα Χανιά. Το 2003 ένας γέροντας τον έμαθε να διαβάζει τον καιρό. Έτσι έμαθε να «διαβάζει» τα μερομήνια.

«Τα μερομήνια βγαίνουν τις πρώτες 12 μέρες του Αυγούστου. Κάθε μέρα είναι και ένας μήνας», δήλωσε ο κ. Δρακακάκης. «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι ηλιόλουστη και μετά θα ξεκινήσουν οι βροχές», σημείωσε.

Για να συνεχίσει: «Ο Δεκέμβριος θα είναι κρύος με βροχή και χιόνια, μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, όπου και θα ακολουθήσουν οι Αλκυονίδες ημέρες».

Επίσης, ο κ. Δρακακάκης αποκάλυψε πως έχει κάνει προβλέψεις μέχρι και τον Απρίλιο του 2022. Τόνισε πως ο χειμώνας θα είναι βαρύς, μέχρι και το Μάρτιο, ενώ το Πάσχα ο καιρός θα είναι καλοκαιρινός.

Διαβάστε επίσης:

«Καμπανάκι» ΠΟΥ: Για 4ο κύμα πανδημίας στην Ευρώπη – «Εξαιρετικά ανησυχητική» η κατάσταση

Τσαβούσογλου: Είμαστε έτοιμοι και για διαπραγματεύσεις και για το πεδίο (Video)

Κορωνοϊός: Ο αθλητής του bodybuilding που έχασε 42 κιλά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:16