search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:22
MENU CLOSE

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Έξαλλος με συνθήματα των οπαδών της Παρτιζάν (Video)

07.11.2021 15:06
Θερμή υποδοχή για τον Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ - Media

Ποιος είδε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και δεν τον φοβήθηκε. Όταν εκνευρίζεται άλλωστε δεν είναι και πολύ σοφό να του αντιμιλάς.

Ο τεχνικός της Παρτιζάν είδε την ομάδα του να διευρύνει το σερί νικών της σε Αδριατική Λίγκα και EuroCup επικρατώντας της Ζελέζνικ με 74-69 ωστόσο τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών της Παρτιζάν για τη Βέσνα Κόβιτς, σύζυγο του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα και μεγάλου αντιπάλου της Παρτιζάν στη Σερβία, τον έκαναν έξω φρενών.

Ο Ομπράντοβιτς αντέδρασε φωνάζοντας έξαλλος προς το μέρος τους να σταματήσουν, ενώ σχολίασε το γεγονός και στην συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα μετά τον αγώνα.

«Επέστρεψα εδώ για να δουλέψω μετά από πολύ καιρό και είπα στην εισαγωγική συνέντευξη Τύπου της Παρτιζάν πώς θα συμπεριφερθώ και πώς θα προσπαθήσω να επηρεάσω τους παίκτες μου, τους ανθρώπους που εργάζονται στην Παρτιζάν και τους οπαδούς. Το αν μπορώ να το κάνω ή όχι είναι μια άλλη ερώτηση. Πάντα προσπαθούσα να συμπεριφέρομαι σωστά», τόνισε ο Σέρβος.

Διαβάστε επίσης:

Τσαβούσογλου: Είμαστε έτοιμοι και για διαπραγματεύσεις και για το πεδίο (Video)

Πηγή Δεβετζή: «Δεν θέλω να ξαναδώ τον πρώην άντρα μου – Μου έχει κάνει μεγάλο κακό»

Τζένη Μπαλατσινού: Απαθανατίζει τον Βασίλη Κικίλια με τον 10 μηνών γιο τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:21