search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:14
MENU CLOSE

Προκλητικός ο πατέρας του προπονητή τένις: «Του την πέφτουν όλα τα πιτσιρίκια και οι μανάδες»

08.11.2021 21:26
tennis_
Photo by wuestenigel/search.creativecommons

Αίσθηση προκάλεσε με τις δηλώσεις του ο πατέρας του προπονητή τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών τα οποία προπονούσε. Μάλιστα, οι γονείς των κοριτσιών κατήγγειλαν τα περιστατικά στην αστυνομία ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του 35χρονου.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News ο πατέρας του προπονητή ισχυρίζεται ότι ότι ο γιος του είχε σχέση με τη μία από τις δύο 14χρονες που τον κατηγορούν και κάνει λόγο για μια καλά οργανωμένη σκευωρία, σε βάρος του παιδιού του.

«Η δική του η πλευρά λέει ότι είναι αθώος, δεν έχει κάνει βιασμό ούτε τίποτα. Απλώς τα είχε, είχε μια σχεσούλα δεν ξέρω πόσο καιρό. Είναι ένα μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια», τονίζει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει, χωρίς να  φαίνεται ότι έχει συνειδητοποιήσει ότι μιλάμε για ανήλικα παιδιά: «Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ενα νέο παιδί πόσο να αντισταθεί; Όταν αφήνουν τα παιδιά τους, φεύγουν και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, στα Σκόπια…Φταίμε όλοι μαζί… Δυστυχώς φταίμε όλοι μαζί.»

Μάλιστα, ο πατέρας του προπονητή σπεύδει να δώσει ελαφρυντικά  στον γιο του αφού, όπως υποστηρίζει, υπήρχε η συναίνεση της μικρής. «Ούτε βιασμός υπάρχει ούτε τίποτα δεν υπάρχει. Η καταγγελία είναι μόνο ότι ήταν με την κόρη του και ήταν ανήλικη. Τίποτε άλλο, δεν είχε βιασμό με συναίνεση κάθισε το κορίτσι. Δεν είχε κανένα θέμα, έρχονταν και στο σπίτι μου. Ο πατέρας αυτός θέλει να εκδικηθεί τον γιο μου με ό,τι τρόπο υπάρχει. Δεν είπα ότι είναι αθώος ο γιος μου, έκανε τη μ… αυτή, γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου. Λοιπόν και τα παιδιά του την πέφτανε στα ίσα. Ποια μαθήτρια δεν θέλει τον καθηγητή της που είναι ωραίος και άνετος. Και ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της»

Οι γονείς των 14χρονων κοριτσιών  κατέθεσαν μηνύσεις σε βάρος του προπονητή  και συνελήφθη την Πέμπτη στην Αθήνα σε περιοχή των Βορείων Προαστίων. Όπως φέρονται να είπαν οι ανήλικες, ο 35χρονος τις προσέγγιζε κατά τη διάρκεια της προπόνησης που έκαναν μαζί του και έφτασε στο σημείο να τις κακοποιήσει σεξουαλικά. Κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικα παιδιά που δεν έχουν συμπληρώσει τα 14 έτη, με την υπόθεση να βρίσκεται ήδη στα χέρια της δικαιοσύνης. Μάλιστα, έχει ζητηθεί να δοθεί στην δημοσιότητα η φωτογραφία του και αναμένεται να οδηγηθεί και στον ανακριτή την Τρίτη.

Αντίθετα, ο πατέρας του προπονητή υποστηρίζει πως έχει γίνει μόνο μία καταγγελία από 14χρονη και δίνει τη δική του εκδοχή για τη διάσταση που πήρε η υπόθεση. Η συνέχεια στην νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης θα δοθεί στα δικαστήρια.

Διαβάστε επίσης:

Σεξουαλική κακοποίηση: Τι κατήγγειλαν οι αθλήτριες για τον προπονητή τένις (Video)

Κορωνοϊός: Εφιαλτική εκτίμηση για 100 νεκρούς την ημέρα και 4.000 ως τα Χριστούγεννα

Πρόσφυγες: Κλείνει ο καταυλισμός του Ελαιώνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:13