search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:32
MENU CLOSE

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Metoo: Γιατί να φέρεσαι άσχημα σε έναν άνθρωπο επειδή έχει την ανάγκη σου;

08.11.2021 20:37
kiriakidhs098-new

Για το ελληνικό Metoo, τις καταγγελίες δηλαδή για κακοποίηση που έχουν γίνει για τον χώρο του θεάτρου μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης που βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό του Αντ1.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε αναλώσιμοι όλοι. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Δεν έχουμε πρωτοκαθεδρία, δεν πρέπει να είμαστε ανεξέλεγκτοι»

Όταν κλήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάσει το γεγονός ότι δύο κορυφαία ονόματα, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι στη φυλακή, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης απάντησε:

«Πολύ άσχημα καταρχάς, γιατί δεν κάνει καλό για τον χώρο όλο αυτό που συνέβη. Είναι πολύ άδικο όλο αυτό που έγινε για τις γυναίκες και από την άλλη πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε αναλώσιμοι όλοι. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Δεν έχουμε πρωτοκαθεδρία, δεν πρέπει να είμαστε ανεξέλεγκτοι. Γιατί να φέρεσαι με οποιονδήποτε τρόπο άσχημα σε έναν δεύτερο άνθρωπο επειδή έχει την ανάγκη σου» αναρωτήθηκε ο ηθοποιός.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε με πολύ όμορφα λόγια και για την σύζυγό του επίσης ηθοποιό Έφη Μουρίκη.

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Το παράπονο της Μπέσσυ Αργυράκη για τους κριτές

Σταμάτης Σπανουδάκης: 48χρονη υποστηρίζει ότι είναι κόρη του και ζητά τεστ DNA

Καίτη Γαρμπή: Η νέα της δουλειά με τον Φοίβο και το μήνυμά της στις γυναίκες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:24