search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:24
MENU CLOSE

Υπόθεση Ζαντιώτη: Τι λένε διπλωματικές πηγές για τον θάνατο του Έλληνα στο Βούπερταλ

09.11.2021 14:29
zantiotis

Όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του θανάτου του 24χρονου Έλληνα στο Βούπερταλ της Γερμανίας, την ώρα που τελούσε υπό αστυνομική κράτηση.

Το περιστατικό σημειώθηκε την 1η Νοεμβρίου, όμως ανακοινώθηκε, με σημαντική καθυστέρηση, το απόγευμα της Κυριακής. Είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση ενός βίντεο από κινητό που καταγράφει τη βίαιη σύλληψη του 24χρονου Γιώργου Ζαντιώτη από αστυνομικούς.

Αναφορικά με τον θάνατο του 24χρονου Έλληνα που βρισκόταν υπό κράτηση από τις γερμανικές Αρχές, ελληνικές διπλωματικές πηγές επισημαίνουν ότι η Ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο, καθώς και το Γενικό Προξενείο στο Ντύσσελντορφ παρέχουν από την πρώτη στιγμή προξενική συνδρομή στους οικείους του.

«Οι Ελληνικές αρχές στην Γερμανία βρίσκονται επίσης σε επαφή με τις αρμόδιες Γερμανικές αρχές, από τις οποίες αναμένεται να επιτελέσουν το έργο τους» σημειώνουν.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Αντιδράσεις και «συγγνώμη» για το λεσβιακό φιλί μπροστά από μνημείο (videos)

Τραγωδία στην Ινδία: Νεκρά τέσσερα νεογέννητα από φωτιά σε νοσοκομείο

Άλεκ Μπάλντουιν: Αστυνομικούς στα γυρίσματα για να επιβλέπουν τα όπλα προτείνει ο ηθοποιός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:19