search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:57
MENU CLOSE

Ρωσία: Αντιδράσεις και «συγγνώμη» για το λεσβιακό φιλί μπροστά από μνημείο (videos)

09.11.2021 11:39
the-eternal-flame-g0971f9465_1920

Θύελλα αντιδράσεων πυροδότησε το λεσβιακό φιλί δύο γυναικών μπροστά από την «Αιώνια Φλόγα» της Μόσχας.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και τη διάσταση που πήρε το θέμα, το μοντέλο Alyona Efremova ζήτησε συγγνώμη για την ασέβεια που έδειξε στο μνημείο πολέμου, που τιμά τη μνήμη των θυμάτων της Σοβιετικής Ένωσης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και βρίσκεται κοντά στο Κρεμλίνο, στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Όπως αναφέρει το RT, σε ανάρτησή της στο Instagram, η νεαρή είπε ότι το βίντεο είναι παλιό, ενώ δεν είχε σκοπό να προσβάλει κανέναν.

Ωστόσο, την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για παράβαση του νόμου σχετικά με τη «βεβήλωση στρατιωτικών συμβόλων», η οποία επισύρει πιθανή ποινή ακόμα και φυλάκισης πέντε ετών.

«Παρακαλώ δεχθείτε την ειλικρινή μου συγγνώμη για το βίντεο, που γυρίστηκε πριν από τρία χρόνια. Δεν είχε σκοπό να προσβάλει ή να βεβηλώσει» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η άλλη γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο είναι η ράπερ, μοντέλο και ηθοποιός Anna Mikheeva, γνωστή ως Hofmannita, η οποία έγινε δημοφιλής μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Patsanki».

Σημειώνεται ότι η Efremova είχε βρεθεί πέρυσι στο επίκεντρο μετά την κακοποίησή της σε ζωντανή μετάδοση από τον διαδικτυακό streamer Mellstroy.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα η Ρωσίδα πορνοστάρ Ksenia Damova, γνωστή ως Rita Fox, καταδικάστηκε με 14 ημέρες στη φυλακή, καθώς δημοσίευσε σειρά φωτογραφιών στις οποίες απαθανατίστηκε με γυμνά οπίσθια μπροστά στο Κρεμλίνο.

Προηγήθηκε η ποινή κάθειρξης δέκα μηνών στον blogger Ruslan Bobiev και της φίλης του, Asya Akimova, για προσομοίωση στοματικού σεξ μπροστά στον καθεδρικό ναό του Αγίου Βασιλείου. Καταδικάστηκαν βάσει των νόμων για «προσβολή θρησκευτικών πεποιθήσεων».

Έξι μέρες πριν την φυλάκιση των Bobiev και Akimova, η Ρωσίδα σταρ του OnlyFans, Lola Bunny (Lolita Bogdanova) είχε ανεβάσει ένα βίντεο που γυρίστηκε στην Κόκκινη Πλατεία και έδειχνε το στήθος της στην κάμερα. Βρίσκεται επίσης υπό έρευνα για «προσβολή θρησκευτικών πεποιθήσεων».

Διαβάστε επίσης:

Άλεκ Μπάλντουιν: Αστυνομικούς στα γυρίσματα για να επιβλέπουν τα όπλα προτείνει ο ηθοποιός

Αmy Winehouse: Το απίστευτο ποσό που πουλήθηκε το φόρεμα από την τελευταία της συναυλία (Photo)

Έμιλι Ρατακόφσκι: Το ποσό που της πρόσφεραν για να πάει στο Super Bowl με Μαλαισιανό επιχειρηματία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31