search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:54
MENU CLOSE

Ρωσία: Σάλος με μοντέλο που έδειχνε τα οπίσθια του μπροστά από τζαμί (video)

08.11.2021 11:13
religious-g65efab577_1920

Ένα νεαρό μοντέλο γνωστό στη Ρωσία, από το Only Fans και το Tik Tok, βρέθηκε στο στόχαστρο όταν ανέβασε ένα άσεμνο βίντεο έξω από ένα τζαμί στο Καζάν.

Όπως αναφέρει το RT, η Ντάρια Πεπελάγιεβα εξόργισε τους ντόπιους στο Καζάν, την πρωτεύουσα της κυρίως μουσουλμανικής περιοχής Ταταρστάν της χώρας, όταν πόζαρε με ένα πολύ στενό παντελόνι έξω από το Τζαμί Κουλ Σαρίφ, ανέφερε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος KazanFirst.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, η γυναίκα κατέβασε το βίντεο TikTok αφού οι χρήστες στο διαδίκτυο χαρακτήρισαν τη συμπεριφορά της «επαίσχυντη» και είπαν ότι πρέπει να διωχθεί σύμφωνα με τον νόμο που απαγορεύει την προσβολή των θρησκευτικών πεποιθήσεων των ανθρώπων.

Τον περασμένο μήνα, ένα μοντέλο στο Instagram που πόζαρε με ένα στρινγκ έξω από τον εμβληματικό καθεδρικό ναό του Αγίου Ισαάκ στην Αγία Πετρούπολη κατηγορήθηκε για προσβολή θρησκευτικών πεποιθήσεων. Αυτή την εβδομάδα, η Ρωσίδα πορνόσταρ Ρίτα Φοξ καταδικάστηκε σε 14 ημέρες φυλάκιση γιατί έδειξε τα γυμνά οπίσθιά της μπροστά από το Κρεμλίνο στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.

Τον Οκτώβριο, ένας μπλόγκερ και ένα μοντέλο καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για προσομοίωση στοματικού σεξ σε μια φωτογραφία μπροστά από τον ιστορικό καθεδρικό ναό του Αγίου Βασιλείου της Μόσχας.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι «στο όνομα του προφήτη» – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Σουηδία: Έρχεται η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στην ιστορία της χώρας

Διάστημα: Κινέζα αστροναύτισσα «περπάτησε» έξω από το νέο διαστημικό σταθμό (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:53